• DOLAR 32,86 %0.01
  • EURO 35,64 %-0.17
  • ALTIN 2.553,49 %0.33
  • BİST100 11.044 %-0.41
  • BITCOIN 65.703 %-1.6
  • ETHERIUM 3.435 %-0.57
31°
2 hafta önce SPOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, UEFA'nın Merih Demiral'a verdiği iki maçlık ceza hakkında yaptığı açıklamada, “Merih Demiral'a verilen iki maçlık cezayı kabul edilemez, hukuk dışı ve siyasi bir karar olarak görüyoruz” dedi.

2 hafta önce POLİTİKA

UEFA'nın Merih Demiral'a verdiği cezaya tepki göster MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “2024 Avrupa Şampiyonası’na gölge düşmüştür" diyerek Hollanda'yı sahada tek başına bırakmaya ve A Milli Takımı Türkiye’ye dönmeye davet etti

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Konak ilçesinde uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

2 hafta önce POLİTİKA

CHP lideri Özgür Özel, UEFA'nın Merih Demiral'a verdiği cezaya tepki gösterdi. Özel, "UEFA'nın milli futbolcumuz Merih Demiral'a 2 maç ceza vermesi, hakkaniyetle bağdaşmayan siyasi bir karardır" dedi

2 hafta önce EKONOMİ

Temmuz ayında maaş zamlarıyla birlikte asgari ücretlinin de beklentisi devam ederken Erdoğan ara zam tartışmalarına son noktayı koydu.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’in Ödemiş ilçesinde tır ile motosiklet çarpıştı. Çarpışma sonucunda bir kişi yaralandı, yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı.

2 hafta önce GÜNCEL

4 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleşen seçimlerin sonucunda Avam Kamarası'na giren ilk Türk olarak tarihe geçen Nesil Çalışkan kimdir?

2 hafta önce AYDIN

Aydın'daki bir fabrikada meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü, Yangında çıkan dumandan 9 kişi etkilendi. Dumandan zarar gören vatandaşlar hastaneye kaldırıldı.

2 hafta önce DENİZLİ

Denizli’de Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından cuma namazının ardından Delikliçınar Yeni Camide kar helvası ve bal şerbeti dağıtımı yapıldı.

2 hafta önce GÜNCEL

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Merih Demiral'ın sahada 'bozkurt' işareti yaptığı anı gösteren kareyi şehre heykel olarak diktireceğini duyurdu.