• DOLAR 32,94 %0.12
  • EURO 35,84 %-0.11
  • ALTIN 2.547,07 %0.48
  • BİST100 11.094 %-0.71
  • BITCOIN 67.000 %-0.22
  • ETHERIUM 3.515 %0.44
39°
2 hafta önce SPOR

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’nın Graz kentinde sürdüren Fenerbahçe, Avusturya temsilcisi Admira Wacker ile 1-1 berabere kaldı. Sarı-lacivertlilerin golü Edin Dzeko'dan geldi

2 hafta önce GÜNCEL

Emeklilere yönelik yeni hizmetlerin duyurulması için oluşturulan sitede, emeklilere özel yapılan indirimler ve fırsatlara erişilebilecek. İndirimlerden nasıl faydalanılır? Dijital kimlik nasıl alınır?

2 hafta önce MUĞLA

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir hurdalık ve halı yıkama işletmesinde çıkan yangın, ekiplerin ve vatandaşların müdahalesiyle söndürüldü.

2 hafta önce SPOR

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Çeyrek Final karşılaşmasında İngiltere, penaltı atışlarına giden maçta İsviçre'yi 5-3 yenerek yarı finale yükseldi. Hollanda’yı geçersek rakibimiz İngiltere olacak...

2 hafta önce MANİSA

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, Liselere Geçiş Sistemi’nde (LGS) 500 tam puan alarak Türkiye birinciliği elde eden Manisalı öğrenciler ile bir araya geldi.

2 hafta önce MANİSA

Manisa'nın Kula ilçesinde, makilik ve ormanlık alanda çıkan yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor.

2 hafta önce MAGAZİN

Melih Demiral'ın 2 maç ceza almasına neden olan Bozkurt sevincine bir yorum da rapçi Ezhel'den geldi!

2 hafta önce GÜNCEL

Yaşam İçin Yasa İnisiyatifi ve Hayvan Yaşam Özgürlük İnisiyatifi, 44 gündür Ankara'da sokak hayvanlarının yaşam hakları için nöbette. Hayvanseverler, “Usulsüz toplamalara, katliamlara göz yummayın. Kısırlaştırın, aşılatın, yerinde yaşatın" açıklamasını yaptı.

2 hafta önce MUĞLA

Muğla'nın Bodrum ilçesinde ikamet ettiği evi ateşe veren kişi, jandarma ekiplerinden kaçarken kendisini su kuyusuna attı.

2 hafta önce DÜNYA

İsrail güçlerinin Gazze Şeridi'nin merkezindeki Nuseyrat Mülteci Kampı'nda yer alan Birleşmiş Milletler Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı'na ait (UNRWA) okula düzenlediği saldırıda yerinden edilmiş 16 Filistinli hayatını kaybetti.