• DOLAR 33,20 %-0.11
  • EURO 36,02 %-0.60
  • ALTIN 2.546,09 %-2.11
  • BİST100 11.156 %0.15
  • BITCOIN 66.488 %-1.28
  • ETHERIUM 3.460 %-1.4
35°
1 hafta önce SPOR

Borussia Dortmund’un teknik adamı Edin Terzic, Altınordu’yu ziyaret etti. Başkan Seyit Mehmet Özkan ve Altınordu FK Teknik Direktörü Olcay Şahan ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Ege'nin incisi İzmir kendine has kelimelerle de dikkat çeker. Peki İzmir'e özgü kelimeler nelerdir? Sizin için derledik...

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi kentin kalbinde yer alan ve yıkılma riski taşıyan tarihi Büyük Kardiçalı Han’ın kamulaştırılması için karar aldı.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Eski AKP milletvekili Necdet Budak'ın rektörlüğünü yaptığı Ege Üniversitesi'nde personele hizmet veren kreş ve anaokulu zarar gerekçesiyle kapatıldı.

1 hafta önce AYDIN

Aydın'da jandarma ekipleri koordineli operasyonlarla yasaklı madde ticareti yaptığı düşünülen şahısları hedef aldı. Uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında 27 şüpheli yakalandı.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Kemalpaşa Belediyesi, ilçenin altyapısını iyileştirmek ve vatandaşların yaşam kalitesini artırmak amacıyla başlattığı 2. Çevre Yolu çalışmalarını İzmir Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği içerisinde sürdürüyor.

1 hafta önce EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Başkanı Erhan Çetinkaya, "Dünyada enflasyon nasıl hesaplanıyorsa Türkiye'de de öyle hesaplanıyor. TÜFE ve ÜFE arasında oluşan fark sadece Türkiye'ye özgü değil." dedi.

1 hafta önce GÜNCEL

Sosyal medya fenomenlerine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında güzellik merkezi sahibi Neslim Güngen ile eşi İnanç Güngen gözaltına alındı.

1 hafta önce EKONOMİ

2023 yılının Ocak-Haziran döneminde 20 milyar 912 milyon dolar değerinde ihracat yapan Egeli ihracatçılar, 2024 yılında gerileme yaşadı. İzmir ise 6 ayda 11 milyar 665 milyon dolarlık ihracat yaptı.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İZSU'dan yapılan açıklamaya göre 9 Temmuz Salı günü İzmir'in 8 ilçesinde su kesintileri yaşanacak. Peki İzmir'de sular ne zaman gelecek? İşte detaylar...