• DOLAR 34,04 %0.17
  • EURO 38,04 %0.14
  • STERLIN 45,06 %0.14
  • ALTIN 2.744,83 %-0.23
  • BİST100 9.614 %0.50
  • BITCOIN 62.615 %-2.19
  • ETHERIUM 2.645 %-3.47
34°
1 ay önce İZMİR ESHOT SAATLERİ

İzmir ESHOT'un 430 numaralı otobüsü Yakakent Mahallesi-Bostanlı İskele arasında sefer yapıyor. Peki 430numaralı otobüs hangi saatlerde kalkıyor? Hangi duraklardan geçiyor?

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

ESHOT’un hizmet kalitesini artırmak, kurumun ve çalışanların kendini çağın koşullarına göre yenilemesini sağlamak için Türkiye Kalite Derneği (KalDer) İzmir Şubesi ile Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesi’ni imzalandı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Gediz Elektrik, şebeke yenileme ve bakım çalışmalarına devam ediyor. Bu yüzden İzmir'in farklı ilçe ve mahallelerinde uzun süreli elektrik kesintileri yaşanıyor. 12 Temmuz Cuma günü İzmir'de elektrik kesintisi yaşanacak yerler belli oldu. İşte ayrıntılar...

1 ay önce MANİSA

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi, CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, gazeteci Alaattin Aktaş'ın ortaya çıkardığı TÜİK’in madde sepetinde yer alan ürünlerin fiyatlarının gerçeği yansıtmadığına dikkati çekerek, "113 liraya gerçek zeytinyağı olmaz; TÜİK’i dolandırmışlar” ifadelerini kullandı.

1 ay önce SPOR

Trendyol Süper Lig’de 2024-2025 sezonu fikstürü çekimi yapıldı. Süper Lig’de 6. hafta Fenerbahçe - Galatasaray, 10. haftada Galatasaray - Beşiktaş ve 15. haftada da Beşiktaş - Fenerbahçe derbileri oynanacak.

1 ay önce SPOR

Samsunspor Kulübü eski Başkanı İsmail Uyanık, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkan adaylığından çekildiğini açıkladı.

1 ay önce GÜNCEL

Popcorn krizini mutlaka duymuşsunuzdur. Bu kriz nasıl ortaya çıktı ve sonuçları ne oldu? Peki, bu krize yol açan film Organize İşler 2: Sazan Sarmalı'nın konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Gazetecilik ve Gazetecilik Teşvik Yarışması Ödül Töreni, İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin 78. kuruluş yıldönümü kapsamında; 30 Temmuz Salı akşamı Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde düzenlenecek.

1 ay önce GÜNCEL

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, iş arayanlara ulaşım kolaylığı sağlama vaadi İBB Meclisi gündemine alındı.

1 ay önce SPOR

Altay’da geçtiğimiz sezonun son bölümlerinde kadro dışı kalan 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Ali Kızılkuyu, teknik direktör Gökhan Karaaslan'ın raporu doğrultusunda tekrar takımla çalışmalara başladı.