• DOLAR 34,03 %0.14
  • EURO 38,04 %0.09
  • STERLIN 45,05 %0.09
  • ALTIN 2.747,92 %-0.12
  • BİST100 9.738 %1.81
  • BITCOIN 62.107 %-2.65
  • ETHERIUM 2.580 %-5.12
32°
1 ay önce GÜNCEL

9 ay boyunca hamileliğini ailesinden saklayarak tuvalette doğurduğu bebeği poşete sarıp çöp konteynerinin yanına bırakan kadın, “Pişmanım” diyerek tahliyesini istedi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Manisa Büyükşehir Belediyesi İsmail-Muammer Cider Huzurevi ve Dinlenme Yurdu sakinleri, İzmir’de bulunan Sasalı Doğal Yaşam Parkı’nı gezdi.

1 ay önce MAGAZİN

Stanley Kubrick imzalı "Cinnet" (The Shining) ve Robert Altman'ın çeşitli filmlerindeki rolleriyle tanınan oyuncu Shelley Duvall, 75 yaşında hayatını kaybetti.

1 ay önce DÜNYA

İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu, Hamas ile ateşkes anlaşmalarına ilişkin devam eden müzakerelere değinerek, "Rehinelerimizin serbest bırakılması için çerçeve anlaşmaya bağlıyım” dedi.

1 ay önce GÜNCEL

AKP Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, sokak hayvanlarıyla ilgili düzenlemeye ilişkin TBMM’de grubu bulunan beş partiyi ziyaret ederek bilgi notunu iletti. Teklifin 12 Temmuz 2024’te Meclis Başkanlığına sunulması bekleniyor

1 ay önce POLİTİKA

CHP, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" olarak adlandırılan müfredatın yürütmesinin durdurulması istemiyle Danıştay'da dava açtı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş, "AKP'nin temel hedefi Türkiye'nin laik, bilimsel, nitelikli ve kamusal eğitimini çökertmektir. Yusuf Tekin ve arkadaşları, Abdülhamid dönemine dönmek isteyebilirler. Bir zaman makinesi icat edip geriye dönebilirler" dedi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Ödemiş ilçesinde, tır ile motosikletin çarpıştığı kazada yaralanan motosiklet sürücüsü 5 gün sonra hayatını kaybetti.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Srebrenitsa Katliamı’nın 29’uncu yılında hayatını kaybedenler Konak’ta anıldı. Konak Belediyesi, Konak Kent Konseyi ve Gültepe Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği’yle birlikte basın açıklaması düzenledi.  Konak Belediye Başkanı Mutlu, “Bundan 29 yıl önce Avrupa'nın tam ortasında Birleşmiş Milletler ‘in güvencesine sığınan insanları nasıl katledebildiğini gördük” dedi.

1 ay önce POLİTİKA

CHP Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili ve Gazeteci Tuncay Özkan, Adem Metan YouTube kanalına konuk oldu. Tuncay Özkan programda 6’lı masanın neden başarılı olamadığına ilişkin soruyu yanıtladı. İşte o röportajdan bir kesit...

1 ay önce SPOR

Süper Kupa'nın oynanacağı yer ve tarihi Türkiye Futbol Federasyonu tarafından resmen açıkladı.