• DOLAR 33,09 %0.16
  • EURO 36,22 %0.41
  • ALTIN 2.611,57 %-0.39
  • BİST100 11.134 %-0.05
  • BITCOIN 63.800 %-1.54
  • ETHERIUM 3.409 %-1.25
36°
3 gün önce MANİSA

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde erkenci üzüm cinsleri superior seedless ve Trakya cinslerinde hasat başladı.

3 gün önce GÜNCEL

Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Afet Yönetimi Uzmanı Doç. Dr. Bülent Özmen, yılın ilk 6 ayındaki deprem verilerini değerlendirdi.

3 gün önce POLİTİKA

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, eski ABD Başkanı ve Başkan adayı Donald Trump'a yönelik suikast girişimine dair açıklamalarda bulundu.

3 gün önce DÜNYA

ABD'de katıldığı bir mitingde silahlı saldırıya uğrayan ve kulağından yaralanan eski ABD Başkanı Donald Trump, ülke tarihinde saldırıya uğrayan başkanlar ve başkan adayları arasına eklendi.

3 gün önce GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde 2 PKK'lı teröristi ve Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde 2 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

3 gün önce DENİZLİ

Denizli’de çok sayıda römork, motosiklet ve kablo hırsızlığı suçuna karışan iki şüpheli, kendi ayaklarına sıktı. Sosyal medyadan “Yapıştır” etiketiyle video paylaşan şüpheliler, jandarma tarafından kıskıvrak yakalandı.

3 gün önce GÜNCEL

Bursa’da, sokak arasında çıkan ‘yan bakma’ kavgası ölümle sonuçlandı. 31 yaşındaki genç, iki kuzenin bıçaklı saldırısına uğradı. Hastaneye kaldırılan yaralı, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

3 gün önce İZMİR HABERLERİ

ESHOT, 15 Temmuz Pazartesi gününden itibaren Ankara Caddesi Yanyol'da yapılacak İZSU 1. etap çalışmaları sebebiyle bazı otobüs hatlarında geçici güzergah değişikliğine gidileceğini açıkladı.

3 gün önce SPOR

Milli bisikletçi Ahmet Örken, Çin'de yapılan Qinghai Lake Turu'nun 7. etabında birinci oldu.

3 gün önce AYDIN

Ülke genelinde olduğu gibi Aydın'da da binlerce kişi KPSS maratonu için geri sayıma başlarken, trafik ekipleri de Efeler ilçesinde sınava gireceklerin mağduriyet yaşamaması için 41 personelle görev yaptı.