Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Ekonomi ve Kalkınma Komisyonu Başkanı Bartu Soral, İletişimden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Ümit Zileli, İzmir İl Başkanı Naşit Birgüvi ve Zafer Partisi İl Yöneticileri İzmir Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

İGC Uluslararası Basın Merkezi’nde gerçekleşen ziyarette; İGC Başkan Yardımcısı Mehlika Gökmen, 9 Eylül Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Macit Sefiloğlu ve 9 Eylül İnternet Sitesi Haber Müdürü Zişan Akar yer aldı. 

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, İzmir Gazeteciler Cemiyeti’ni özellikle ziyaret etmek istediğini ifade ederek, yerel basının güçlü olmasının çok önemli olduğunu ve her türlü desteğin verilmesi gerektiğini vurguladı. 

İGC Başkan Yardımcısı Mehlika Gökmen ise görüşmede İzmir basını ve gerçekleştirdikleri projeler hakkında bilgi verdi. Ümit Özdağ’a ve ekibine İGC Uluslararası Basın Merkezi’ni de gezdiren Gökmen, İGC olarak genç gazetecilere verdikleri eğitimleri, işsiz gazetecilere verdikleri destekleri de anlattı. Gökmen, Ümit Özdağ’a ve ekibine nazik ziyaretleri için de teşekkür etti.
 

Kaynak: BÜLTEN