• DOLAR 33,10 %0.21
  • EURO 36,27 %0.58
  • ALTIN 2.629,09 %0.28
  • BİST100 11.084 %-0.50
  • BITCOIN 65.060 %2.95
  • ETHERIUM 3.500 %2.97
36°
22 saat önce GÜNCEL

PTT AŞ, e-Devlet üzerinden HGS kullanıcılarına gerçek veya tüzel kişi ile plaka güncelleme ve plaka sıfırlama başvurusu yapabilme imkanı sundu.

22 saat önce MUĞLA

Uluslararası Sakin Kentler Birliği (Cittaslow) Genel Sekreterliği tarafından "sakin kent" ilan edilen, Muğla'nın Ula ilçesine bağlı Akyaka Mahallesi'ndeki Kadın Azmağı Deresi'nde faaliyet gösteren gezi teknelerinin çevre dostu elektrikli teknelere dönüşümü tamamlandı.

23 saat önce İZMİR HABERLERİ

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, TBMM'ye sunulan ve sokak hayvanlarına ötanazi yolunu açan Hayvanları Koruma Kanunu’nda değişiklik yapılmasına dair kanun teklifi’ne tepki gösterdi.

23 saat önce POLİTİKA

CHP lideri Özgür Özel, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

23 saat önce DÜNYA

Afganistan'ın Nangarhar vilayetinde şiddetli yağışın yol açtığı sel nedeniyle 40 kişi hayatını kaybetti, 347 kişi yaralandı.

23 saat önce GÜNCEL

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde 22 yaşındaki genç, kahvaltı için uyandırmaya gelen ailesi tarafından ölü olarak bulundu.

23 saat önce İZMİR HABERLERİ

Bergama Belediyesi bünyesinde kurulan 1’inci sınıf Atık Getirme Merkezi resmi olarak faaliyetlerine başladı. Merkezde hem atıklar toplanacak hem de eğitim verilecek.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

Konak Belediyesi’nin Konaklı komşular arasındaki dayanışmayı artıran İkinci El Eşya Hattı sayesinde kullanılabilir durumdaki ihtiyaç fazlası ikinci el beyaz eşya ve mobilyalar ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de nitelikli dolandırıcılık ve zimmet soruşturması kapsamında tutuklanan özel bir bankanın şube müdürü Hatice Ö, ifadesinde, müşterilerini inandırmak için boş hesap cüzdanlarını evindeki yazıcıda doldurarak işlem yapmış gibi gösterdiğini itiraf etti.

1 gün önce EKONOMİ

AKP Grup Başkanı Abdullah Güler, 'vergi paketi' ne ilişkin açıklamasında, "Kayıt dışılıkla mücadeleye katkı sağlamak amacıyla başkasına ait POS cihazını, IBAN'ını kullananlara, ödemeleri başkasının hesabına yapılan havalelere de cezaları artırıyoruz." dedi.