• DOLAR 33,20 %-0.11
  • EURO 36,02 %-0.60
  • ALTIN 2.546,09 %-2.11
  • BİST100 11.156 %0.15
  • BITCOIN 67.339 %1.25
  • ETHERIUM 3.521 %0.43
39°
1 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de otobüsle toplu ulaşımı sağlayan ESHOT yeni bir hattın müjdesini verdi. Yeni hat Kemalpaşa'da hizmet verecek.

1 gün önce DENİZLİ

Denizli’de uygulama noktasında durdurulan tırda, çok sayıda kaçak tütün ürünü ele geçirildi. Tütün ürünleri ile birlikte yakalanan 1 şüpheli hakkında yasal işlem yapıldı.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

Bayraklı Belediyesi, birlik, bereket ve paylaşma ayı Muharrem ayında dört farklı noktada 4 bin kişilik aşure dağıttı. Başkan İrfan Önal, aşure dağıtım noktalarını ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi, dualar eşliğinde karılan aşureyi ilçe sakinlerine ikram etti.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

Ege Bölgesi'nde sıcak yaz aylarında serinlemek için tercih edilen koruk suyunu dondurmaya dönüştüren Ayhan dede, İzmir'in Tire ilçesinde 56 yıldır mevsim meyvelerinden dondurma yapıyor.

1 gün önce MUĞLA

Muğla Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz günlerde deniz otobüsü seferlerini başlatmıştı. Belediye gelen talepler üzerine sefer saatlerinde ve ücretlerde değişikliğe gitti. Muğla deniz otobüsü ücretleri şöyle...

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, 82 yaşındaki Ömer Aktaş ve 79 yaşındaki Emine Aktaş’ın nikahını kıydı.

1 gün önce AYDIN

Aydın’da şehir içi ulaşıma zam geliyor. Tam bilete 4, öğrenci biletine 2 lira zam yapılacak. Yeni UKOME kararı, 21.107.2024 tarihinde geçerli olacak.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmirli 6 kişilik dağcı grup, Türkiye'nin en yüksek ikinci zirvesi olan Hakkari'deki 4 bin 135 metre yüksekliğindeki Cilo Dağı'nın Reşko Zirvesi'ne, ekipmansız başarılı bir tırmanış gerçekleştirdi.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

Otomobil tamircisi babası sayesinde klasik otomobillerle tanışan Adem ve Haydar Demirkaya kardeşler, şehir şehir gezerek ulaştıkları hurda araçlara can vererek onları yeni bir görünüme kazandırıyor.

1 gün önce GÜNCEL

Tatil için geldiği Antalya'daki 5 yıldızlı otelde odasının klimasının çalışmadığını ve çözüm bulunamadığını iddia eden adam, odasındaki yatağını restorana taşıyıp yere serip yattı.