• DOLAR 34,04 %0.13
  • EURO 38,17 %0.23
  • STERLIN 45,29 %0.23
  • ALTIN 2.745,36 %-0.52
  • BİST100 9.788 %0.41
  • BITCOIN 58.675 %-7.02
  • ETHERIUM 2.447 %-9.19
28°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Çeşme Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ÇESO) Başkan Yardımcısı Cemil Derici, pahalılıkla ilgili Çeşme esnafına yapılan eleştirilerin ağır olduğunu belirtti. Derici, masalarda fiyat tarifelerinin bulunduğunu ve vatandaşın ona göre alışveriş yapılması gerektiğini söyledi.

1 ay önce MUĞLA

ADM Elektrik, 21 Temmuz Pazar günü Muğla'nın iki ilçesinde elektriklerin kesileceğini açıkladı. Peki Muğla'da elektrik kesintileri ne kadar sürecek? İşte detaylar..

1 ay önce AYDIN

Tutuklu bulunduğu Söke cezaevinden 4 Temmuz tarihinde kaçan kaçan 1967 doğumlu B.A., Kuşadası'nda yakalanarak tekrar cezaevine gönderildi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Gençİzmir projesi kapsamında gençlere ücretsiz deniz ve aquapark imkanı sunan programını duyurdu. İşte İzmir'in gençlerine su gibi eğlence başlıklı tatil programının detayları...

1 ay önce AYDIN

Aydın’ın İncirliova ilçesinde, kuru temizleme dükkanında yangın çıktı. Hızlıca yayılan yangın, büyük çapta maddi zarara yol açtı.

1 ay önce MAGAZİN

Mayıs ayında nişan ve düğünü peş peşe yapan futbolcu Çağlar Söyüncü ve eşi Serra Pakdemir'den bebek müjdesi geldi. Ultrason fotoğrafını yayınlayan ünlü çift, anne ve baba olacaklarını duyurdu.

1 ay önce EKONOMİ

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın destekleme ödemeleri kapsamında, 119 milyon TL'lik ödeme işlemi yapıldı. Bakanlığın sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada, destek ödemelerinin çiftçilerin hesaplarına yatırıldığı duyuruldu.

1 ay önce YAŞAM

Son yıllarda doğal taşların insan üzerindeki etkileri araştırılmaya başlandı. Bazı doğal taşların insan psikolojisi ve sağlığı üzerinde olumlu etkilerinin olduğu iddia ediliyor. Bu taşlardan biri de Ceyt(jade) taşı. Peki Ceyt taşı nedir? Ceyt taşının faydaları nelerdir?

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in plaj ve koyları yaz aylarında tatilci akınına uğruyor. Bu koylardan biri de Olcabük Koyu. Peki Olcabük Koyu nerededir? Olcabük Koyu'na nasıl gidilir?

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

GDZ Elektrik'ten yapılan açıklamaya göre, 21 Temmuz Pazar günü İzmir'in 4 ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak. Peki İzmir'de elektrikler ne zaman gelecek? İşte detaylar...