• DOLAR 34,05 %0.16
  • EURO 38,16 %0.24
  • STERLIN 44,99 %0.24
  • ALTIN 2.752,82 %0.28
  • BİST100 9.668 %-2.55
  • BITCOIN 64.001 %-0.38
  • ETHERIUM 2.753 %0.08
24°
1 ay önce MUĞLA

Muğla'nın Datça ilçesinde yaklaşık 12 bin dekar alanda bulunan 250 bin ağaçta badem hasadına havalar sıcak gittiği için erken başlandı.

1 ay önce MUĞLA

Emerald Sakara ve Norwegian Getaway isimli iki kruvaziyer, Bodrum Cruise Port Limanı'na yanaştırıldı. Birçok turist Bodrum'u gezme ve görme imkanı yakaladı.

1 ay önce POLİTİKA

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

1 ay önce MANİSA

Manisalı vatandaşların özlemle açılmasını beklediği Süreyya Tabiat Parkı, kente yeni bir nefes alma noktası olarak hizmet vermeye başladı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Buca Belediyesi, mevsim normalleri üzerinde seyreden sıcaklıklardan dolayı, sahada görev yapan personellerin çalışma saatinde değişiklik yaptı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Konak Belediyesi’nin Sancar Maruflu Bilim Merkezi’ne düzenlediği ‘Bilim Gezisi’nde çocukları yalnız bırakmayan Başkan Mutlu, “İstedik ki her mahallemizden çocuklar belediyemizin özellikle çocuklara yönelik olan bu güzel merkezinden yararlansın. Konak’ımızdaki her çocuğun bu hizmetlere ulaşabilir olmasını önemsiyoruz” dedi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir barajlarındaki mevcut su seviyeleri kullanım alanlarına bağlı olarak hayati denilebilecek öneme sahiptir. İşte İZSU'nun açıkladığı verilere göre, 23 Temmuz 2024 İzmir barajları doluluk oranları...

1 ay önce YAŞAM

2012 yılında İzel tarafından çıkarılan 'Düşer O' parçası son dönemlerde sosyal medyada sıkça duyulmaya başlamıştı. Peki İzel-Düşer O şarkısının sözleri nelerdir? İşte İzel-Düşer O şarkısının sözleri...

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Gediz Elektrik, şebeke yenileme ve bakım çalışmalarına devam ediyor. Bu yüzden İzmir'in farklı ilçe ve mahallelerinde uzun süreli elektrik kesintileri yaşanıyor. 24 Temmuz Çarşamba günü İzmir'de elektrik kesintisi yaşanacak yerler belli oldu. İşte ayrıntılar...

1 ay önce SPOR

Manisa Futbol Kulübü, Milli Mücadele temasına uygun olarak hazırlanan özel formasını futbol severlerin beğenisine sundu.