• DOLAR 33,02 %0.22
  • EURO 35,82 %0.13
  • ALTIN 2.539,07 %0.40
  • BİST100 10.831 %-0.56
  • BITCOIN 69.499 %2.96
  • ETHERIUM 3.384 %4.48
36°
4 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi, sokakta yaşayan kedi ve köpeklerin kısırlaştırılması çalışmalarına hız verdi. Mobil kısırlaştırma aracıyla sokak sokak gezen ekipler, kontrolsüz üremenin önüne geçmeyi hedefliyor. Büyükşehir, tüm bu çalışmaları ile topluma ve sahipsiz canlara konforlu bir yaşam alanı sunmayı amaçlıyor.

4 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, koordinasyon toplantılarını Selçuk'ta sürdürdü. Burada açıklama yapan Tugay, "İZBAN'da mantık hatası olduğunu düşünüyorum. Banliyö treni olarak planlanmış ama şehir içinde şehirlerarası yolcu taşıyor. Bunları birbirinden ayırmak lazım. " dedi.

4 gün önce GÜNCEL

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 11 yaşındaki çocuğun kullandığı traktör, yol kenarında oyun oynayan çocukların arasına daldı. Feci kazada 2 çocuk hayatını kaybetti, 2 çocuk da yaralandı.

4 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Bornova ilçesinde sokakta yürüyen bir kişi, motosikletle gelen kimliği belirsiz bir kişi tarafından tabancayla vuruldu. Kasığına isabet eden 3 mermi ile ağır yaralanan kişinin yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor.

4 gün önce DÜNYA

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD Kongresi'nde konuşma yaptığı sırada Kongre dışında protesto edilirken, polis çok sayıda göstericiyi gözaltına aldı.

4 gün önce MUĞLA

Muğla Dalaman’da konuşlu yangın söndürme uçağı pilotu Andorra vatandaşı Emiliano Barajas Repiso (39) kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

4 gün önce DENİZLİ

Denizli ilçelerinde 25 Temmuz Perşembe günü elektrik kesintisi olacak mahalleler ve sokaklar ADM elektrik tarafından açıkladı. İşte Denizli mahalle ve sokaklarında elektriğin geleceği saatler…

4 gün önce GÜNCEL

Yaşam hakkı savunucularının, protesto eylemleri devam ediyor. Ankara'da Sakarya Caddesi'nde bir araya gelerek Meclis'e yürümek isteyen kitleye polis müdahale etti, 4 kişi gözaltına alındı.

4 gün önce SPOR

Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamında karşılaştığı İtalya Serie A ekibi Lecce ile kozlarını paylaştı. Hazırlık maçında sarı kırmızılılar Lecce’yi 2-1 mağlup etti

4 gün önce GÜNCEL

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), 'Sosis Partisi: Gıdatopya' adlı yapıma oy birliğiyle katalogdan çıkarma ve üst sınırdan idari para cezası verildiğini açıkladı.