• DOLAR 33,06 %0.15
  • EURO 35,93 %0.31
  • ALTIN 2.542,54 %0.53
  • BİST100 10.891 %0.00
  • BITCOIN 68.900 %1.86
  • ETHERIUM 3.290 %1.8
29°
3 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Kuş Cenneti, son yıllarda su krizi ve çevresel tahribat nedeniyle giderek kuruyor. Binlerce kuş türünün yaşam alanı tehdit altında. 1982-2018 yılları arasında İzmir Kuş Cenneti üzerinde çalışan Prof. Dr. Mehmet Sıkı, “Durumu herkes biliyor ama kimse adım atmıyor,” dedi.

3 gün önce İZMİR HABERLERİ

Gaziemir Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi, Gaziemir ve çevresinde yaşayan vatandaşların çoğuna sağlık hizmeti vermektedir. Peki, Nevvar Salih İşgören Hastanesi nerede? Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi’ne nasıl gidilir?

3 gün önce İZMİR HABERLERİ

İZSU, İzmir'de su kesintisi uyarısı yaptı, kesinti yaşanacak mahalleleri ve kesinti süresini açıkladı. Peki, İzmir'de sular ne zaman gelecek?

3 gün önce GÜNCEL

YKS sonuçlarına göre üniversite tercih süreci bugün başladı ve 2 Ağustos’a kadar devam edecek. Peki, üniversite tercihlerini yaparken nelere dikkat etmeli?

3 gün önce İZMİR HABERLERİ

Ege Üniversitesi Çeşme Turizm Fakültesi kampüsünde, hayırsever Shipley-Altındağ ailesi tarafından gerçekleştirilen 1 milyon 400 bin dolar bağışla yapımı devam eden öğrenci yurdu inşaatında sona gelindi. Otel konforunda inşa edilen 108 kişilik öğrenci yurdu yeni eğitim öğretim yılında hizmet vermeye başlayacak.

3 gün önce GÜNCEL

Önde gelen zincir marketlerden biri olan A101 yeni kataloğunu yayınladı. A101'e tam otomatik espresso makinesi geliyor. A101 25 Temmuz Perşembe kataloğu...

3 gün önce GÜNCEL

Meteoroloji, 25 Temmuz Perşembe gününe ilişkin yeni hava durumu haritasını yayımladı ve 14 il için sarı kodlu uyarıda bulundu.

3 gün önce GÜNCEL

İstanbul Boğazı Anadolu Kavağı önlerinde bir kargo gemisi makine arızası yaptı. Genel kargo gemisi kurtarma römorkörü eşliğinde Büyükdere önlerine demirletildi.

3 gün önce SAĞLIK

Çocuk Endokrinoloji Uzmanı Dr. Arzu Jalilova, doğru beslenme, yeterli uyku ve düzenli egzersizin, çocukların sağlıklı büyüyüp gelişme sürecinin temel taşlarını oluşturduğunu söyledi.

3 gün önce İZMİR HABERLERİ

Kavurucu sıcaklıklar klima satışlarını geçen yıla oranla iki kat artırırken, vatandaşlar klima alsa bile montaj ustalarının yoğunluğu nedeniyle en az 2-3 hafta beklemek zorunda kalabiliyor. Klimalara olan talep artınca fiyatlar da yükseliyor.