• DOLAR 33,06 %0.04
  • EURO 35,91 %0.24
  • ALTIN 2.531,25 %0.09
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 68.397 %0.6
  • ETHERIUM 3.271 %0.8
30°
3 gün önce İZMİR HABERLERİ

CHP İzmir Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Sözcüsü Rahmi Aşkın Türeli, Türkiye’de vergi adaletsizliğinin en temel nedenleri arasında gösterilen vergi ve istisnaların bütçe açığıyla yarışır hale geldiğini söyledi.

3 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait İZELMAN otoparkları park konusunda önemli alternatiflerden oluyor. Peki Buca Kasaplar Meydanı Yeraltı Otoparkı nerededir? Buca Kasaplar Meydanı Yeraltı Otoparkı ücretleri 2024...

3 gün önce EKONOMİ

İzmir’in Ödemiş ilçesine bağlı, meyve ve fidan üretimiyle bilinen Bademli Mahallesi'nde üretilen erikler, Rusya ve Almanya’ya ihraç ediliyor.

3 gün önce GÜNCEL

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre 2023 yılında resmi ilan ve reklam yayımlayan gazete sayısı 855 oldu. Bu gazetelerin yıllık toplam tirajı ise 638 milyon 610 bin 580 olarak kayıtlara geçti.

3 gün önce İZMİR HABERLERİ

Çiğli Belediyesi, 14 yaş ve üzeri vatandaşlara; yabancı dil okuma, yazma ve konuşma başlıklarını içeren ücretsiz bir İngilizce dil kursu düzenliyor.

3 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Karabağlar Vali Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi öğrencileri ve velileri, gazetemizin manşete taşıdığı Vali Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi'nin yeni binasının Yunus Emre Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne devredilmesi olayına ilişkin okulun önünde bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

3 gün önce İZMİR HABERLERİ

Narlıdere Belediyesi, belediye personelini sevindirecek önemli bir karar aldı. Okul öncesi çağında çocukları olan belediye personeli artık, Narlıdere Belediyesi Nar Çiçekleri Anaokulları’ndan ücretsiz faydalanacak.

3 gün önce GÜNCEL

Ticaret Bakanlığı tarafından kurulan Elektronik İlan Doğrulama Sistemi (EİDS), İzmir Ticaret Odası'nda anlatıldı.

3 gün önce İZMİR HABERLERİ

Konak Belediyesi, Lozan Barış Antlaşması’nın 101. yıl dönümü sebebiyle İsmet İnönü Anı Evi’nde bir kutlama töreni düzenledi.

3 gün önce İZMİR HABERLERİ

Özellikle koronavirüs salgını döneminde son derece popüler hale gelen hobi bahçeleri, bu defa da yıkım haberleri ile dikkat çekiyor. Başta Seferihisar İlçesi olmak üzere, fiili yıkımlar başladı. Peki hobi bahçesi alırken nelere dikkat etmeli?