• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.500 %-0.88
  • ETHERIUM 3.239 %-1.25
36°
2 gün önce MANİSA

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde çocukların havuz kavgasına ailelerin de dahil olması sonucu kan aktı. Kavgada bıçaklanan 1 kişi hayatını kaybetti.

2 gün önce SPOR

Olimpiyatlara kısa bir süre kala Filenin Sultanları'nın kadrosunda yaşanan değişiklik dikkatleri çekti. 2024 Paris Olimpiyatları için açıklanan 12+1 kişilik kadrosunda Tuğba Şenoğlu'nun yerine İlkin Aydın yer aldı.

2 gün önce GÜNCEL

Kamuda uygulanacak tasarruf tedbirlerinin yasal çerçevesini oluşturan yasal düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre kamuda birden fazla maaş uygulamasına son verilecek ve kamu görevlileri sadece bir görevi için maaş alacak.

2 gün önce İZMİR HABERLERİ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Elazığ ve Bingöl merkezli 41 ilde "çevrim içi çocuk müstehcenliği, yasa dışı bahis ve kişisel verileri hukuka aykırı olarak verme veya ele geçirme" suçlarına yönelik düzenlenen "Siberağ-2" operasyonlarında 82 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

2 gün önce KÜLTÜR SANAT

Turan Horzum'un İz Gazete'ye hazırladığı kitap sayfasında bu hafta...

2 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği İzmir'de tarihe duyarlılığın simgesi haline gelen Tarihe Saygı Yerel Koruma Ödülleri için başvurular başladı. Bu yıl yarışmanın 20. yılına özel “Korumada Süreklilik” ödülü verilecek.

2 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Meydanları Karma Dans Platformu, her Perşembe akşamı Karantina Meydanı'nda halka açık dans geceleri düzenliyor.

2 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İzmir Avrupa Öğrencileri Derneği iş birliği ile İzmir’de 26 Temmuz-3 Ağustos tarihleri arasında “Uluslararası Yaz Üniversitesi” düzenlenecek. Avrupa’nın dört bir yanından ve İzmir’den toplam 41 öğrenci farklı kültürleri tanıma imkanı bulacak.

2 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin şehrin simgelerinden tarihi Bergama Vapuru ile düzenlediği Körfez turları başladı. Profesyonel rehberler eşliğinde kentin 8 bin 500 yıllık tarihine yolculuğa çıkmak ve Körfez’deki muhteşem gün batımını izlemek isteyen yurttaşlar için ikinci tur tarihi 27 Temmuz.

2 gün önce GÜNCEL

Bazı bakanlık ve kamu kurumlarına ilişkin atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcılığı dahil olmak üzere bazı bakanlıkların üst kademelerine görevlendirme yapıldı. Hacettepe Üniversitesi'nin aralarında bulunduğu 11 üniversiteye de rektör atandı