• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 68.477 %0.44
  • ETHERIUM 3.293 %1.31
33°
1 gün önce İZMİR HABERLERİ

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, Kuruçeşme Mahalle ziyareti esnasında Hacı Bektaş Veli Parkı’nı yenileyecekleri müjdesini vererek park için hayata geçirecekleri modern projeden bahsetti.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

37. Uluslararası İzmir Festivali, dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Senfoni Orkestrası konseri ile kapandı.

1 gün önce AFYONKARAHİSAR

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde tarlaya devrilen otomobildeki biri çocuk, 5 kişi yaralandı.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

Dikili Belediyesi ve Yayıncılar Kooperatifi ortaklığında düzenlenen 3. Dikili Kitap Günleri’nde ünlü oyuncu, sunucu ve yazar Ceyda Düvenci ile söyleşi gerçekleştirildi.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de birkaç gündür etkili olan serin hava yerini yeniden sıcaklara bırakıyor. İzmir'de sıcaklıklar yeniden artışa geçiyor.

1 gün önce GÜNCEL

İkinci el otomobil satışı, 5 yılın dip seviyesine indi. Sıfır otomobillerdeki kampanyalı satışlar, krediye erişimin olmadığı ikinci el otomobil pazarını daralttı.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in en güzel sahillerinden birisi de uçsuz bucaksız kumsalı ile Özdere'dedir. Özdere Sevgi Plajı; deniz, kum, güneş üçlüsünü ücretsiz şekilde tadabileceğiniz yerlerden biridir. Peki, Özdere Sevgi Plajı nerede? Özdere Sevgi Plajı'na nasıl gidilir?

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

Karşıyaka Belediyesi tarafından, ilçenin vitrini konumundaki Karşıyaka Çarşısı’nda düzenlenen ‘El Emeği Gece Pazarı’ büyük ilgi gördü.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü İzmir'deki tabiat parklarını ve giriş ücretlerini duyurdu.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de babasından öğrendiği perküsyon (vurmalı çalgı) işini daha da geliştirmek için konservatuvar okuyan ve atölyesini kuran 31 yaşındaki Sergen Gügük, dünyaca ünlü müzisyenlere özel enstrümanlar üretiyor.