• DOLAR 34,09 %0.03
  • EURO 37,76 %0.17
  • STERLIN 44,74 %0.17
  • ALTIN 2.742,31 %0.00
  • BİST100 9.833 %0.78
  • BITCOIN 58.300 %-1.35
  • ETHERIUM 2.487 %-1.23
25°
1 ay önce GÜNCEL

ÖSYM tarafından 2024-2025 öğretim yılı için yükseköğretim kurumlarının özel yetenek sınavı kapsamında programlarına alınacak öğrencilerin seçimi ve tercihlerine göre yerleştirilebilmeleri amacıyla yapılan Özel Yetenek Sınavı başvuruları başladı.

1 ay önce DENİZLİ

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Akalanlı karpuz üreticilerinin elinde kalan ürünleri satın aldı. Karpuzlar ihtiyaç sahiplerine gidecek.

1 ay önce GÜNCEL

Fiyat artışları nedeniyle iç pazardaki dengeyi sağlayabilmek adına benzin ihracatını kısıtlayan Rus hükümeti, bu kararını Ekim sonuna kadar uzattı.

1 ay önce MANİSA

Turgutlu Belediyesinin okul öncesi eğitimi ve üç öğün beslenme programını ücretsiz vererek Türkiye’de bir ilke imza attığı Çocuk Kültür Merkezlerinde eğitim gören öğrenciler ‘İlk Havuzum’ projesi ile sıcak yaz günlerinde havuzla tanıştılar.

1 ay önce GÜNCEL

Geçirdiği beyin kanaması sonucu 10 yıldır komada olan ve önceki gün yaşamını yitiren sanatçı Kenan Işık, Ankara Ahmet Hamdi Akseki Cami'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı. Beril Işık, eşi Kenan Işık’ın cenazesinin Ankara’ya defnedilmesinin nedeninin ailenin isteği olduğunu belirtti.

1 ay önce DÜNYA

İran'ın Kum kentindeki Cemkeran Camii'nin kubbesine Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'nin uğradığı suikast sonucu hayatını kaybetmesinin ardından Arapça “Hüseyin'in intikamı” yazılı kırmızı bayrak çekildi.

1 ay önce AYDIN

Aydın'ın Söke ilçesinde, kaza yapan kamyonete çarpmamak için manevra yapan otomobil takla attı, 4 kişi yaralandı.

1 ay önce SPOR

Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, hedeflerinin Avrupa kupalarında oynamak olduğunu ifade ederek, "Göztepe, bu sezon Avrupa kupalarına gitmek için mücadele edecek. Bunun için elimizden gelen mücadeleyi vermemiz gerekiyor" diye konuştu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Gediz Elektrik, şebeke yenileme ve bakım çalışmalarına devam ediyor. Bu yüzden İzmir'in farklı ilçe ve mahallelerinde uzun süreli elektrik kesintileri yaşanıyor. 1 Ağustos Perşembe günü İzmir'de elektrik kesintisi yaşanacak yerler belli oldu. İşte ayrıntılar...

1 ay önce GÜNCEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Kuyu-14” operasyonları kapsamında organize suç örgütü üyesi 15 şüphelinin yakalandığını sosyal medya hesabından duyurdu.