• DOLAR 33,94 %0.12
  • EURO 37,63 %0.17
  • STERLIN 44,68 %0.17
  • ALTIN 2.722,62 %0.00
  • BİST100 10.110 %2.82
  • BITCOIN 59.200 %1.54
  • ETHERIUM 2.542 %2.9
24°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Dokuz Eylül Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ergün Laflı, İzmir'in Bizans dönemi mühürlerinin arkasındaki zengin tarihi anlattı,

1 ay önce GÜNCEL

Eski Bakan ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, oğlu Bedirhan Şener’in anneannesini öldürmesine ilişkin açıklama yaptı. Şener, "Oğlum anneannesini çok severdi. Zaman zaman onda kalır, anneannesi de kendisinde kalırdı” dedi.

1 ay önce İZMİR ESHOT SAATLERİ

İzmir ESHOT'un 449 numaralı otobüsü İzyuva-Evka 3 Metro arasında sefer yapıyor. Peki 449 numaralı otobüs hangi saatlerde kalkıyor? Hangi duraklardan geçiyor?

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’in Bornova ilçesinde, sanayi sitesinde meydana gelen yangından 3 fabrika ve 5 araç zarar gördü. İtfaiye ekiplerince havadan ve karadan yapılan müdahaleler sonucunda yangın kontrol altına alındı.

1 ay önce SPOR

Altınordu’nun genç kalecisi Serhat Öztaşdelen , önümüzdeki sezon başarılı bir sezon geçirmek istediğini, ardından transfer gerçekleştirmek istediğini belirtti.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Toplumsal cinsiyet eşitliği konusunda önemli çalışmalara imza atan Buca Belediyesi, Yerel Eşitlik Eylem Planı’nı hayata geçirecek. Böylece, Bucalı kadınlar yerel hizmetlerden eşit şekilde yararlanabilecek, temsiliyetleri güçlenecek, kent yönetimde eşit ve aktif rol alabilecek.

1 ay önce MUĞLA

Muğla'nın Marmaris ilçesinde küçük yaştaki çocukları alıkoyarak zorla satış yaptırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan şüpheliler tutuklandı.

1 ay önce MANİSA

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, geçmiş dönem belediye başkanı Cengiz Ergün'ü eleştirerek "Damatlarına gerek futbol kulübünde gerek basketbol kulübünde refah ve güzel hayatlar yaşatabilmek için Manisa Büyükşehir Belediyesinin 210 milyon TL’sini harcamış. Ben şehrimde 147 köyde su yokken 250-260 milyon TL’yi basketbola harcamam" ifadelerini kullandı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Bayraklı Belediyesi, sokak hayvanları için gerçekleştirdiği bakım çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda yaklaşık 4 bin sokak hayvanı tedavi edilirken, 900 hayvan ise kısırlaştırıldı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Konak Belediyesi’nin Güneşli Mahallesi’nde bulunan Eski Jandarma Alanı’ndaki hizmet sahasında yapılacak projelerle ilgili bölge halkının sesini duyuran Halk Buluşması yapıldı.