• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • STERLIN 44,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.900 %0.55
  • ETHERIUM 2.295 %1.32
24°
4 hafta önce YAŞAM

Bugün KANAL D'de ne var? 8 Ağustos 2024 Perşembe günü KANAL D yayın akışında neler var merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. KANAL D güncel yayın akışı bilgileri haberimizde yer alıyor...

1 ay önce EKONOMİ

Sigaraya yapılan zamlar hız kesmeden devam ediyor. Philip Morris, JTI, BAT ve TT gruplarının ardından Imperial Tobacco grubu da fiyatlarını artırdı.

1 ay önce YAŞAM

Bugün SHOW TV'de ne var? 8 Ağustos 2024 Perşembe günü SHOW TV yayın akışında neler var merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. SHOW TV güncel yayın akışı bilgileri haberimizde yer alıyor...

1 ay önce AYDIN

Sokak hayvanlarına sevgi ve güven dolu bir yaşam sunmayı hedefleyen Efeler Belediyesi, hayvan sahiplendirme kampanyası başlattı. Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, vatandaşları kampanyaya katılmaya çağırdı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Yaşar Üniversitesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Emin Selahattin Umdu, Avrupa'nın enerji dönüşümünü desteklemek için araştırma, geliştirme ve inovasyon çalışmaları yürüten Avrupa Teknoloji ve İnovasyon Platformu (ETIP) Akıllı Ağlar ve Enerji Dönüşümü Kurulu’nda (SNET) depolama sektörünü temsilen kürsü başkan yardımcılığı görevine seçildi.

1 ay önce GÜNCEL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 8 Ağustos hava durumu raporunu yayımladı. Rapora göre Marmara ve Karadeniz Bölgesi'nde gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

1 ay önce SPOR

Paris Olimpiyatları’nın 13’inci gününde Türkiye 6 branşta 7 sporcu ve voleybol takımı ile mücadele edecek.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Farklı bölgelerde gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerinde bürokratları, teknik ekibi ve muhtarlarla birlikte Konaklı komşularıyla bir araya gelen Başkan Mutlu, “Muhtarlarımız ve çalışma arkadaşlarımla beraber mahallelerimizde her sokağı ziyaret ediyor, sorunlara anlık değil kalıcı çözümler üretmek için çalışıyoruz. Konak’ın 111 mahallesini de adımlamayacak, tüm mahallelerimizi daha da yaşanabilir kılmak için çalışacağız” dedi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi, sokak hayvanlarına yönelik eylem planı hazırlıklarını sürdürüyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi genç odaklı kent vizyonuyla gençlik kampları ve deniz etkinliklerini sürdürüyor. 10-11 Ağustos tarihlerinde Özdere 100. Yıl Gençlik ve Spor Yerleşkesi’nde yapılacak gençlik kampı için başvurular sürüyor.