• DOLAR 34,05 %0.19
  • EURO 37,64 %-0.10
  • STERLIN 44,59 %-0.10
  • ALTIN 2.734,04 %0.21
  • BİST100 9.824 %0.54
  • BITCOIN 55.100 %0.81
  • ETHERIUM 2.310 %0.66
34°
1 ay önce GÜNCEL

TEİS Genel Başkanı Nurten Saydan, ilaçlardaki fiyatlandırma sorununa ilişkin "Birçok hastalıkta kullanılan ilaca ulaşmakta sorun yaşanıyor. Bu sürecin başlıca sebebi; ilaç fiyatlandırma politikasında izlenen fiyatları baskılayıcı tutumdur" açıklamasında bulundu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Mordoğan Ayıbalığı'nda yaşanan kaçak iskele krizi çözüme kavuştu. Tartışma yaratan iskele tamamen söküldü.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Seferihisar Belediyesi’nin düzenlediği, kentin kültür-sanat temsilcilerinin bir araya geldiği toplantıda, Seferihisar’ın kültür ve sanat hayatı üzerine fikir alışverişi yapıldı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Konak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün düzenli olarak sürdürdüğü denetimler kapsamında bu kez Hatay bölgesindeki işyerleri ve Hatay Pazaryeri denetlendi.

1 ay önce DENİZLİ

Denizli’nin Bozkurt ilçesinde moladan çıktıktan kısa bir süre sonra karşı şeride geçen yolcu otobüsünün otomobille çarpışması sonucu meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti.

1 ay önce EKONOMİ

Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü, Cumhuriyet altınlarında ve gram altınlarda üretimin durmasının söz konusu olmadığını bildirdi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Beydağ ilçesinde zeytinlik alanda uyuşturucu yapımı için kenevir bitkisi yetiştiren ve adresinde 3 kilogram kubar esrar ele geçirilen zanlı, jandarma ekipleri tarafından gerçekleşen operasyonla yakalandı.

1 ay önce POLİTİKA

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Instagram ve Roblox’un erişime engellenmesine ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de bulunan İZENERJİ şirketi çok sayıda ilan alımı yapacağını duyurdu. İlan için başvurular 21 Ağustos 2024'te sona erecek.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Aralarında yaşları küçük kızlar da olan 36 kadını fuhuşa zorlayan çeteye, İzmir'de operasyon gerçekleştirildi. Yapılan operasyonda gözaltına alınan 13 şüpheliden 10'u tutuklandı.