• DOLAR 33,99 %0.30
  • EURO 37,71 %0.19
  • STERLIN 44,69 %0.19
  • ALTIN 2.801,50 %0.49
  • BİST100 9.521 %0.00
  • BITCOIN 57.900 %-0.25
  • ETHERIUM 2.354 %0.14
22°
4 hafta önce GÜNCEL

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde ormanlık alanda başlayan yangın, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangında 2,5 hektar orman ve 1 hektar ziraat arazisi zarar gördü.

4 hafta önce AYDIN

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, iş çıkışı serinlemek için girdiği denizde, bacaklarına balık ağı dolanan Kadir Tokmakçı, boğulma tehlikesi geçirdi. Bir süre suda çırpınarak yardım isteyen şahsın imdadına çevredekiler yetişti.

4 hafta önce AYDIN

Aydın’ın İncirliova ilçesinde evinde Hint keneviri ele geçirilen şüphelinin savunması pes dedirtti. Şüpheli Ş.A., babasının mide kanseri olduğundan dolayı tedavisine iyi geldiği için kenevir ektiğini, kenevirlerin oksijen verdiğini belirterek kendisini savundu.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Menemen Belediyesi'nde işten çıkartılan işçiler eylemlerine devam ediyor.

4 hafta önce AYDIN

Kuşadası Belediyesi tarafından Kadınlar Denizi Mahallesi’nde yapımı sürmekte olan Tenis Kulübü projesi için geri sayım başladı.

4 hafta önce GÜNCEL

Sakarya'da arazisindeki caminin yapımına ev karşılığında izin verdiğini ancak kendisine ev verilmediğini iddia eden vatandaş, camiyi satılığa çıkardı.

4 hafta önce MANİSA

GDZ Elektrik'ten yapılan açıklamaya göre 14 Ağustos Çarşamba günü Manisa'nın 5 ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak. Peki Manisa'da elektrikler ne zaman gelecek? İşte detaylar...

4 hafta önce MUĞLA

ADM Elektrik'ten yapılan açıklamaya göre 14 Ağustos Çarşamba günü Muğla'nın 6 ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak. Peki Muğla'da elektrikler ne zaman gelecek? İşte detaylar...

4 hafta önce YAŞAM

Pop sanatçısı Burak Bulut, Eriyorum Günden Güne adlı yeni şarkısını yayınladı. Burak Bulut -Eriyorum Günden Güne şarkı sözleri…

4 hafta önce GÜNCEL

Eskişehir'de bir çay bahçesindeki oturan vatandaşlara bıçakla saldıran ve 5 kişiyi yaralayan şahıs, polis özel harekat ekipleri eşliğinde adliyeye sevk edildi.