• DOLAR 33,99 %-0.08
  • EURO 37,87 %-0.05
  • STERLIN 44,91 %-0.05
  • ALTIN 2.819,15 %-0.21
  • BİST100 9.577 %0.00
  • BITCOIN 58.300 %-1.18
  • ETHERIUM 2.289 %-1.56
16°
4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Karşıyaka'da çıkan, evlere ve iş yerlerine sirayet eden yangınla ilgili bölgede bulunan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, yangının şehirden uzaklaştığını ve tehlikenin kalmadığını bildirdi.

4 hafta önce AYDIN

Aydın'ın Bozdoğan ilçesi yakınlarında dün akşam saatlerinde başlayan orman yangını gece boyunca genişleyerek devam etti, 550 kişi tedbiren tahliye edildi. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen ve yerleşim yerlerini de tehdit eden yangına havadan müdahale sabah saatlerinde başladı.

4 hafta önce GÜNCEL

Türkiye geceyi orman yangınlarıyla geçirdi. NASA Yangın Haritası verilerine göre İzmir’de 941, Manisa’da bin 498 ve Bolu’da iki bin 580 hektar alan yangından etkilendi.

4 hafta önce EKONOMİ

Okulların açılmasına sayılı günler kala okul alışverişi telaşının şimdiden başladığını hatırlatan TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “19 milyon çocuğumuz okula başlayacak ancak okulların bir bölümü kıyafetlerini tek bir mağazaya yönlendirmek suretiyle oradan temin ediyorlar. Okul kıyafetleri tek bir noktada satılmamalı" diyerek tepkisini dile getirdi.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Marmara Depremi’nin 25. yıldönümü nedeniyle İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) İzmir Şubesi ve Bornova Belediyesi işbirliğiyle “Depreme Dayanıklı Yapılar ve Kentsel Dönüşüm” forumu düzenledi.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Buca Belediyesi, ilçede yaşayan 0 - 18 yaş arası çocuk ve gençler için Diyabet Sensörü Destek Programı’nı hazırladı.

4 hafta önce POLİTİKA

CHP'li Deniz Yücel, Ahmet Şık'ın mecliste yaptığı konuşma sonrasında AKP'li Alpay Özalan ve Eyyüp Kadir İnan tarafından saldırıya uğraması hakkında bir açıklama yayınladı. Yücel, "Planlanmış bir saldırının uygulayıcısı olan Alpay Özalan ile Eyyüp Kadir İnan, İzmir için de, TBMM için de birer utanç kaynağı olduklarını bir kez daha gösterdiler" ifadelerini kullandı.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’in Karşıyaka ilçesindeki Yamanlar Dağı’nda iki gün önce başlayan ve yerleşim yerlerine sıçrayan orman yangını devam ederken, günün ilk ışıklarıyla havadan tekrar müdahale başladı.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Karşıyaka bölgesinde süren yangınlarla ilgili bir video yayınladı. Alandan konuşan Aslanoğlu, "Gün birlik günü, birleşme günü.. İzmir bizim sevdamız! Önce yangını söndüreceğiz sonra yaralarımızı hep birlikte saracağız." ifadelerini kullandı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde Yamanlar Dağı’nda başlayıp rüzgarın etkisiyle geniş bir alana yayılan orman yangını devam ediyor. Havanın kararmasıyla sadece karadan yer ekiplerinin müdahale ettiği yangına, günün aydınlanmasıyla havadan da müdahale edilmesi bekleniyor.