• DOLAR 34,11 %0.02
  • EURO 37,97 %0.13
  • STERLIN 44,95 %0.13
  • ALTIN 2.814,38 %-0.07
  • BİST100 9.758 %0.00
  • BITCOIN 60.052 %3.04
  • ETHERIUM 2.322 %1.14
17°
4 hafta önce AYDIN

Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde çıkan orman yangını sonrası yeşil örtü siyaha dönerken, siyaha dönen alanlar havadan ve karadan görüntülendi.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’in Çeşme ilçesine bağlı olan Ildır Mahallesi’nde çıkan yangın, geniş bir alana yayıldı. AFAD, bölgede çalışmalarını sürdürüyor.

4 hafta önce GÜNCEL

Bakanlık, bugün için Bolu Tüneli’nin Ankara-İstanbul istikametinde, ağır taşıt trafiğinin devlet yolu ve otoyolu kullanımının sınırlandırılacağını açıkladı.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Karşıyaka Yamanlar ve Urla ile Bolu Göynük'deki orman yangınları kontrol altına alındı.

4 hafta önce YAŞAM

Türkçe müziğin çıkış yakalayan isimlerinden Semicenk, geçtiğimiz günlerde yeni albümünü duyurdu. Albümün parçalarından Sahte Sonbahar, en çok dinlenenler arasında yer aldı. Peki, Semicenk - Sahte Sonbahar şarkısının sözleri neler? Semicenk - Sahte Sonbahar şarkı sözleri...

4 hafta önce GÜNCEL

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin "engelsiz taksi" isimli aracı bu kez gelin arabası olarak hizmet verdi. Mutlu gün için özel olarak süslenen engelsiz taksi, çifti önce nikah salonuna, ardından da yuvalarına taşıdı.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde çıkan orman yangınında onlarca dönüm alan zarar gördü. Yanan alanlar dron ile havadan görüntülendi.

4 hafta önce GÜNCEL

Hazine ve Maliye Bakanlığı, mobilya sektöründe kayıt dışı faaliyet gösteren firmaları radarına aldı.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’deki barajların doluluk oranları sağlıktan gıdaya birçok önemli alanı etkileyebilmektedir. Ancak özellikle sıcak yaz ayında yağışların az olması nedeniyle barajlarda su sıkıntısı yaşanıyor. Peki İzmir'de barajların son durumu ne?

4 hafta önce SAĞLIK

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Ahmet Güzel, son dönemde çocuklarda sıklıkla görülen “turist ishali” adlı sağlık sorununa dair açıklamalarda bulundu.