• DOLAR 34,18 %0.09
  • EURO 38,26 %-0.04
  • STERLIN 45,97 %-0.04
  • ALTIN 2.933,49 %0.59
  • BİST100 9.829 %-0.62
  • BITCOIN 65.111 %2.54
  • ETHERIUM 2.633 %2.04
24°
1 ay önce GÜNCEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, MİT Başkanı İbrahim Kalın ile resmi ziyarette bulunduğu Malezya'da, Malezya Başbakanı Enver İbrahim tarafından kabul edildi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İZSU'dan yapılan açıklamayag göre 19 Ağustos Pazartesi günü İzmir'in 6 ilçesinde su kesintileri yaşanacak. Peki İzmir'de sular ne zaman gelecek? İşte detaylar...

1 ay önce GÜNCEL

Türk Tabipleri Birliği (TTB) ile Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES), Şubat 2023 Depremleri 18. Ay Raporu’nu, Hatay’da düzenlenen basın toplantısı ile açıkladı

1 ay önce EKONOMİ

İşsiz sayısı 2024 yılının ikinci çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre 23 bin kişi artarak 3 milyon 156 bin kişi oldu. İşsizlik oranı ise değişim göstermeyerek yüzde 8,8 seviyesinde gerçekleşti.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel Zafer Mahallesi Deniz Taylan Caddesi’nde bulunan parkın temiz kullanıldığını, bakımlı göründüğünü gözlemledikten sonra, çocuklara teşekkür etti.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Çeşme ilçesi, yüzeyde su kaynakları bakımından zengin olmasa da, derinlerde depolanan sıcak su kaynaklarıyla sağlık turizmine katkı sağlıyor. Özellikle Ilıca Yıldızburnu'nda, deniz içerisinden çıkan termal su, doğal bir havuza dönüştürülerek ziyaretçilere şifa sunuyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in toplu ulaşım araçlarından biri olan tramvay hattı üzerinde bir aracın arızalanması nedeniyle seferlerde gecikme yaşanıyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Konak Belediyesi Sanathane Gösteri Sanatları Merkezi, ağustos ayı boyunca birbirinden keyifli etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Eşsiz bir kültür sanat ziyafeti sunan Sanathane’nin bu haftaki ilk etkinliği yönetmenliğini Yüksel Aksu’nun üstlendiği “İftarlık Gazoz” film gösterimi ve söyleşisi olacak.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Gezi eylemleri sırasında saldırıya uğrayıp hayatını kaybeden 19 yaşındaki Ali İsmail Korkmaz'ın adı Güzelbahçe'nin bir parkına veriliyor. Ali İsmail Korkmaz Parkı 21, Ağustos’ta Güzelbahçe’de açılışı yapılacak.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Gediz Elektrik'ten yapılan açıklamaya göre 19 Ağustos Pazartesi günü Karabağlar'da elektrik kesintileri yaşanacak. Peki Karabağlar'da elektrikler ne zaman gelecek? İşte detaylar..