• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • STERLIN 45,72 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.550 %0
  • ETHERIUM 2.672 %0.38
31°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Çorum'da iki kez evi yandığı için memleketini terk eden Selim Kaya'nın İzmir Karşıyaka'daki evi, orman yangınında küle döndü.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Gediz Elektrik, şebeke yenileme ve bakım çalışmalarına devam ediyor. Bu yüzden İzmir'in farklı ilçe ve mahallelerinde uzun süreli elektrik kesintileri yaşanıyor. 21 Ağustos Çarşamba günü İzmir'de elektrik kesintisi yaşanacak yerler belli oldu. İşte ayrıntılar...

1 ay önce BALIKESİR

Balıkesir’in Manyas ilçesinde tarlasında su kuyusu açtırırken göçük altında kalan Recep Demir, hayatını kaybetti.

1 ay önce GÜNCEL

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kaynakları, Selin Ciğerci'nin Türkiye'de evlat edindiği iddiasının gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

1 ay önce GÜNCEL

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "İstinaf mahkemesinin sizinle ilgili kararı onadığı ve siyasi yasak getirileceğine dair bazı haberler ortaya saçıldı. Bu iddiaları nasıl değerlendiriyorsunuz'' şeklindeki soruya yanıt verdi

1 ay önce AYDIN

Aydın'da minibüs ve motosiklet çarpıştı. İki aracın birbirine girdiği kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü, hastanede hayatını kaybetti.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Çeşme Belediyesi ve Çeşmeköy Tarımsal Kalkınma Kooperatifi iş birliği ile yerel ve ekonomik ürünlerin ön plana çıkarılması amacı ile ilk kez gerçekleştirilen Ata Tohumu Susam Hasadı'nı Ovacık’ta düzenlendi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Türkiye’nin dört bir yanında meydana gelen orman yangınlarından ötürü Buca Belediyesi ormanlık alanlarda ve yakınlarında temizlik çalışması gerçekleştirecek.

1 ay önce SPOR

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde 2024-2025 sezonunun fikstürü belli oldu. Bu sezon ligde 16 takım mücadele edecek.

1 ay önce EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Ağustos ayı faiz kararını açıkladı. Para Politikası Kurulu (Kurul), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranının yüzde 50’de sabit tutulmasına karar verdi. Karar metninde, üçüncü çeyreğe ilişkin göstergelerin, yurt içi talebin yavaşlamaya devam ederek enflasyonist etkisinin azaldığına işaret ettiği belirtildi.