• DOLAR 34,25 %0.28
  • EURO 37,64 %-0.37
  • STERLIN 45,08 %-0.37
  • ALTIN 2.920,13 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.400 %0.97
  • ETHERIUM 2.424 %1.82
33°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Çeşme Altınyunus bölgesinde denize erişim, Altınyunus Kaptan Cafe’deki deniz giriş platformuna çekilen büyük bir tahta perdeyle engellendi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Menderes Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı için hazırlıklar tamamlandı. Coşkuyla kutlanacak etkinlikler kapsamında sevilen sanatçı Ceylan Ertem Menderesliler ile buluşacak.

1 ay önce EKONOMİ

TÜİK ve Ticaret Bakanlığı işbirliğiyle oluşturulan temmuz ayına ilişkin geçici dış ticaret verileri açıklandı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Bornova Belediyesi, engelli vatandaşlar ve yatağa bağımlı hastaları olan ailelere önemli bir destek sağlıyor. Hasta bezi, hasta yatağı ve manuel ile akülü tekerlekli sandalye yardımlarıyla, ihtiyaç sahibi vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak hedefleniyor.

1 ay önce SPOR

Göztepe’nin genç kaptanlarından Yalçın Kayan, özellikle geçtiğimiz sezonun ikinci yarısı gösterdiği başarılı performans ile takımın değişmezlerinden birisi olmuştu. Süper Lig’e çıkılmasının ardından yapılan transferler sonrası, ilk 11’de yer bulmak her oyuncu için zorlaşmaya başladı. Bu durumu kabullenemeyen Yalçın, isyan bayrağını açtı.

1 ay önce AYDIN

Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde motosikletlerin çarpışması sonucu meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti.

1 ay önce AYDIN

Aydın'ın Germencik ilçesinde bir şahsın bahçesinden 150 kilogram incirin çalınması olayı ile ilgili olarak jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda şüpheli 3 şahıs çaldıkları incir ile birlikte yakalandı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Sengel, sokak hayvanları ile ilgili meclisten geçen yasal düzenlemeye ilişkin veteriner hekimler ve hayvanseverlerle bir araya geldi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Kahveseverleri buluşturan İzmir Coffee Festival'in 8'incisi, 11-13 Ekim'de İzmir Arena'da düzenlenecek.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir merkezli 6 ilde FETÖ'ye yönelik düzenlenen operasyonda 8 şüpheli gözaltına alındı.