• DOLAR 34,25 %0.28
  • EURO 37,64 %-0.37
  • STERLIN 45,08 %-0.37
  • ALTIN 2.920,13 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 61.800 %-0.71
  • ETHERIUM 2.392 %-1.7
21°
1 ay önce GÜNCEL

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin, sel felaketinden etkilenen Bangladeş’te 16 bin 750 yardım paketini dağıtmaya başladığını bildirdi.

1 ay önce DENİZLİ

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Barınma ve Rehabilitasyon Merkezi, Mayıs ayında bakım ve tedavileri için tesise getirilen 2 baykuş ve 1 kerkenez yavrusunu tedavi ederek doğal hayatlarına kavuşturdu.

1 ay önce SPOR

Menemen FK, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla genç oyuncusu Emirhan Arkutcu'nun U-19 Milli Takımının aday kadrosuna çağırıldığını açıkladı.

1 ay önce GÜNCEL

Anadolu'da günümüzde Yörükler tarafından keçi sütüne incir sütü damlatılarak elde edilen "teleme"nin tarifine, Homeros'un Troya Savaşı'nı anlattığı İlyada Destanı'nda rastlandı.

1 ay önce GÜNCEL

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) öğrenci yurtlarına başvuru sonuçları belli oldu.

1 ay önce MANİSA

Turgutlu Belediyesi, şeffaflık anlayışını bir adım daha ileri taşıyarak zabıta ekiplerine görüntü ve ses kaydı yapabilen yaka kameraları temin etti.

1 ay önce MUĞLA

Muğla'da 18 Ağustos'ta çıkan yangında zarar gören orman alanlarının yeniden yeşillendirilmesi için saha çalışmalarına başladı.

1 ay önce MANİSA

CHP Manisa Milletvekili Başevirgen, Manisa'da yağışlardan bağları ve üzümleri zarar gören üreticileri ziyaret etti.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Bozyaka Eğitim Araştırma Hastanesi'nin gönderilen personellerden dolayı adeta can çekiştiğini ifade eden Boran, tasarruf tedbirlerinden dolayı kuruma malzeme alınmadığını da söyledi.

1 ay önce GÜNCEL

Okullar kısa zaman içerisinde açılıyor. Okula ilk defa gidecek çocuklarda ve ailelerinde tatlı bir telaş hakim. Ancak tam da bu noktada velilere önemli görevler düşüyor. Ebeveynlerin ilk defa ayrılacakları çocuklarına nasıl davranması gerektiğini ruh sağlığı uzmanına sorduk.