• DOLAR 34,20 %0.04
  • EURO 37,28 %0.17
  • STERLIN 44,58 %0.17
  • ALTIN 2.947,38 %0.70
  • BİST100 8.817 %-0.49
  • BITCOIN 67.800 %3.02
  • ETHERIUM 2.632 %1.43
28°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Narlıdere Belediyesi tarafından yoğun yaya ve araç trafiğinin olduğu Sema Sokak’ta yapılan yenileme çalışmalarında sona gelindi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Tram İzmir, 8 Eylül Pazar günü Konak Tramvayı'nda 06:00 - 11:30 saatleri arasında işletim yapılamayacağını duyurdu.

1 ay önce GÜNCEL

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Bursa siyah incirinin Türkiye adına Avrupa Birliği'nden (AB) tescil alan 26'ncı ürün olduğunu bildirdi.

1 ay önce GÜNCEL

Soğuk kış günlerinin vazgeçilmez lezzetlerinden olan tarhanada yapım hareketliliği başlarken, tarhananın en önemli malzemelerinden biri olan tarhana otu ise pazar yerlerinde boy göstermeye başladı.

1 ay önce SAĞLIK

Kırtasiye alışverişi yapan ailelere karşı bilgilendirmelerde bulunan Dr. Öğr. Üyesi Mine Başıbüyük, çocukların sağlığını korumak için nelere dikkat edilmesi gerektiği konusunda önemli uyarılarda bulundu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, resmi sosyal medya hesabından orman yangınlarıyla ilgili videolu bir paylaşımda bulundu. Seslendirmesini kendi yaptığı videoda Soyer, "Yanan ormanları, mutlaka yeniden ağaçlandırmalıyız. Yurtseverlik budur. Bunun istisnası, mazereti olamaz." dedi.

1 ay önce EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanlığınca bu yıl ilk kez ana sınıfı, 1, 5 ve 9. sınıflarda uygulanmaya başlanacak yeni müfredata ilişkin planlama, öğrenme ortamları, öğrenme ve öğretme süreçleri ile ölçme ve değerlendirmede dikkat edilecek usul ve esaslar belirlendi.

1 ay önce EĞİTİM

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 2024-KPSS Ortaöğretim Sınavı'na giriş belgelerini bugün erişime açtı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Konak Belediyesi’nin, Darağaç Kolektifi Derneği’yle birlikte hazırladığı ‘Darağaç Fermantasyon’ Projesi, ‘Ortaklaşa: Kültür, Diyalog ve Destek Programı’ndan hibe alan 10 proje arasına girdi. Bir yıl sürecek projeye gelen hibe ile Konak’ın Umurbey Mahallesi’nde gerçekleştirilecek sanatsal üretime önemli bir destek sağlanmış oldu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Bayraklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki parklarda başlattığı bakım ve onarım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.