• DOLAR 34,18 %-0.03
  • EURO 37,22 %-0.01
  • STERLIN 44,51 %-0.01
  • ALTIN 2.944,29 %0.60
  • BİST100 8.947 %0.98
  • BITCOIN 67.401 %3.22
  • ETHERIUM 2.600 %1.29
27°
1 ay önce MUĞLA

ADM Elektrik'ten yapılan açıklamaya göre 6 Eylül Cuma günü Muğla'nın 5 ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak. Peki Muğla'da elektrikler ne zaman gelecek? İşte detaylar...

1 ay önce AYDIN

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, “Görevde olduğumuz sürede dokunmadığımız mahalle kalmadı. Bizim yönetim tarzımızda ayrımcılığa yer yok” dedi.

1 ay önce GÜNCEL

Bursa'nın Kestel ilçesinde fabrika atıklarının salındığı iddia edilen Serme Deresi etrafına zehir saçıyor. Kapkara katrana dönen derede toplu balık ölümleri yaşanırken, özellikle meye ağaçlarının sulamasında kullanılan derenin motor yağını andıran suyu ise mide bulandırıyor.

1 ay önce DENİZLİ

Denizli Büyükşehir Belediyesi Yaz Sinema Günleri ile Türk sinemasının başarılı yapımlarından “Aile Arasında” filmini Denizlililerle buluşturdu. Halkın yoğun ilgi gösterdiği programda nostalji dolu bir gece yaşandı.

1 ay önce AYDIN

ADM Elektrik'ten yapılan açıklamaya göre 6 Ağustos Cuma günü Aydın’ın 5 ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak. Peki Aydın’da elektrikler ne zaman gelecek? İşte detaylar...

1 ay önce SPOR

Karşıyaka basket takımı Fenerbahçe Beko ile hazırlık maçına çıktı. Yeşil kırmızılılar 26 yıl sonra ilk defa Karşıyaka ismi ile bir maça çıkmış oldu.

1 ay önce DÜNYA

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, son seçimlerde en fazla oyu alan sol ittifakın ortak adayını reddederek, merkez sağdan eski Dışişleri Bakanı ve BREXIT müzakerecisi Michel Barnier'i yeni Fransa Başbakan olarak atadı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz ay Yamanlar Dağı’nda başlayıp kentin birçok noktasında etkili olan yangınların ardından yaraları sarmayı sürdürüyor.

1 ay önce SPOR

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

1 ay önce GÜNCEL

Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran’dan 16 gündür haber alınamıyor.