• DOLAR 34,24 %0.36
  • EURO 37,21 %0.40
  • STERLIN 44,64 %0.40
  • ALTIN 2.990,36 %1.22
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.750 %2.08
  • ETHERIUM 2.656 %1.1
20°
1 ay önce GÜNCEL

Bursa'nın Kestel ilçesinde kontrolden çıkan servis minibüsünün dereye uçtuğu anlar kameralara anbean yansıdı. Kazada yaralanan minibüs sürücüsünün 10 ay önce de 23 yaşındaki oğlunun aynı yerde aracıyla zeytinlik bahçesine uçarak hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

1 ay önce GÜNCEL

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), PKK/KCK’nın sözde İran sorumlusu ‘Nujiyan Amed’ kod isimli Saliha Akbıyık’ı, Irak’ın Süleymaniye kentinde düzenlediği nokta operasyon ile etkisiz hale getirdi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

CHP Konak Gençlik Kolları, AKP'nin sosyal medyada paylaştığı karikatürlü eleştirinin, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin körfez temizliği için gösterdiği çabaları itibarsızlaştırmaya çalıştığını savundu.

1 ay önce POLİTİKA

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Artık müzmin muhalefet dönemi bitmiştir, tarihe gömülmüştür. CHP değişmektedir. CHP artık iktidar olamayacağına inanan, partiyi yönetmeyi ülkeyi yönetmenin önüne koyanların partisi değildir olamaz. Çünkü CHP artık Türkiye’nin birinci partisidir. CHP, artık iktidar partisi olmalıdır, birinci partisi olması yetmez.

1 ay önce MUĞLA

Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğü yetkilileri Datça Kent Konseyi üyeleri ile bir araya gelerek İlçenin su ve atık su konuları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

1 ay önce AYDIN

Kuşadası’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102'nci yıl dönümü kentte büyük bir coşkuyla kutlandı. Esareti simgeleyen kız çocuğunun Efeler tarafından kurtarılışını anlatan canlandırma ile başlayan kutlamalar Atatürk Meydanı’nda devam etti.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Menemen ilçesindeki orman yangını ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle kontrol altına alındı.

1 ay önce MUĞLA

Muğla Büyükşehir Belediyesi Yatağan ilçesinde çalışmaları tamamlanan Emin Eller Gündüz Bakımevi’ni açıyor.

1 ay önce AYDIN

Aydem Elektrik, şebeke yenileme ve bakım çalışmalarına devam ediyor. Bu yüzden Aydın’ın farklı ilçe ve mahallelerinde kapsamlı elektrik kesintileri yaşanıyor. 8 Eylül Pazar günü Aydın’da elektrik kesintisi yaşanacak yerler belli oldu. İşte ayrıntılar...

1 ay önce MUĞLA

Muğla'nın Menteşe ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor.