• DOLAR 34,29 %0.16
  • EURO 37,09 %-0.36
  • STERLIN 44,60 %-0.36
  • ALTIN 3.028,14 %0.54
  • BİST100 8.908 %0.40
  • BITCOIN 66.350 %-2.64
  • ETHERIUM 2.436 %-4.09
16°
1 ay önce MUĞLA

Muğla Büyükşehir Belediyesi Menteşe İlçesi Sarnıç-Çatakbağyaka Mahalleleri arasında başlayarak geniş bir alana yayılan yangından etkilenen arıcılara destek olmak için çalışma başlattı.

1 ay önce YAŞAM

Türkçe Rap müziğin sevilen isimlerinden El Musto, geçtiğimiz günlerde yeni parçası Arama Bir Daha’yı yayınladı. Parça, kısa sürede yoğun ilgi gördü. Peki, El Musto – Arama Bir Daha şarkısının sözleri neler? Arama Bir Daha şarkı sözleri…

1 ay önce GÜNCEL

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Narin Güran’ın cinayetini araştırmak üzere görevlendirdiği heyet, Diyarbakır’daki temasları kapsamında Narin’in kabrini ziyaret ederek çiçek bıraktı.

1 ay önce GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Topçu Uzman Çavuş Mehmet Kökcü’nün rahatsızlanması üzerine hastaneye kaldırıldığını, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğunu duyurdu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Gündoğdu Meydanı, İzmir'in en sevilen meydanlarından biridir. Çeşitli konserler, kutlamalar ve buluşmaların da düzenlendiği bu meydan, oldukça popülerdir. Peki, Gündoğdu Meydanı nerede? Gündoğdu Meydanı'na nasıl gidilir?

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’in Çeşme ilçesinde, balık tutmak için Sakızlı Koyu’na giden ve kayalıklardan düşerek yaralanan bir kişi İzmir Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. 112 sağlık personeli ve polis ekiplerinin de yardımıyla hastanede tedaviye alınan 64 yaşındaki Mahmut Yiğit’in kalçasında kırık olduğu belirlendi.

1 ay önce SPOR

Portekiz spor basını, A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup 2. haftasında İzlanda'yı 3-1 yendiği maçta 3 gol atarak hat-trick yapan Kerem Aktürkoğlu'nu manşetlerine çıkardı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Her yıl yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrayan adeta İzmir'in simgelerinden biri olan tarihi Kemeraltı Çarşısı mutlaka görmeniz gereken yerlerden biri olarak öne çıkıyor. Peki, Kemeraltı Çarşısı nerede, nasıl gidilir? Kemeraltı Çarşısı'nda gezilecek yerler nereler?

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

ESHOT tarafından yapılan açıklamaya göre 11-13 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan LOGISTECH Fuarı kapsamında bazı otobüs hatlarında düzenlemeler yapılacak.

1 ay önce POLİTİKA

DEM Parti Grup Başkanvekilleri Koçyiğit ve Temelli; Narin Güran cinayetinin bütün yönleriyle araştırılması amacıyla TBMM'ye araştırma önergesi verdi.