Trendyol 1. Lig'in 34. ve son hafta maçında daha önce Süper Lig'e çıkmayı garantileyen Göztepe, konuk ettiği Bodrum FK ile 1-1 berabere kaldı. Bu sonuç ile Göztepe ise ligi 69 puanla 2. sırada bitirdi. 

Karşılaşmanın ilk yarısı Bodrum FK’lı Kenan Özer’in 22. dakikada penaltıdan attığı gol ile 0-1 tamamlandı.
Maçın ikinci yarısında Göztepe’ye beraberliği getiren gol Atınç Nukan’dan geldi. Göztepe'de Yalçın'ın sol kanattan kullandığı kornerde Atınç ceza sahasında yaptığı vuruşla topu filelere gönderdi. 1-1

Bodrum FK 4. sırada tamamladı

İzmir'e 3'üncülük umuduyla gelen Bodrum FK, rakibi Sakaryaspor'un da deplasmanda Kocaelispor'u yenmesinin ardından normal sezonu 3'üncü bitiremedi ve 4'üncü basamakta maratonu noktaladı. Sezonda 57 puan toplayan Bodrum FK, play-off çeyrek finalinde 7'nci sıradaki Boluspor ile eşleşti. Ege ekibi ev sahibi avantajı konumunda sahaya çıkacak.

Maçtan dakikalar:
20. dakikada Kenan ceza sahasının sağında topu soluna çekmek isterken Dennis'in müdahalesiyle yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi.
22. dakikada penaltıda topun başına geçen Kenan, meşin yuvarlağı kalecinin sağından filelere gönderdi. 0-1
35. dakikada Lundqvist'in sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta Heliton'un kafa vuruşunda top yandan auta gitti.
58. dakikada Bodrum FK atağında Kenan ceza sahasında kaleciyle karşı karşıya kaldı ve yerden şutunu kaleci Arda kurtardı.
73. dakikada Yalçın’ın sağ kenardan kullandığı kornerde Atınç’ın kafa vuruşunda top az farkla yandan dışarı çıktı.
90+1. dakikada Göztepe'de Yalçın'ın sol kanattan kullandığı kornerde Atınç ceza sahasında yaptığı vuruşla topu filelere gönderdi. 1-1

Editör: Esra Seyirden