Yiğit SÜTCÜ- Göztepe, Trendyol Süper Ligi, 2. İç saha maçında Bodrumspor’u konuk edecek. 3’er puanlı 2 takımın mücadelesi yarın Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynanacak. Saat 21.45’te başlayacak mücadeleyi Abdullah Buğra Taşkınsoy yönetecek. Sarı kırmızılılarda sakatlığı süren kaleci Arda Özçimen’in dışında eksik bulunmuyor.  

Yalçın Kayan krizi devam ediyor

Göztepe’de kadro dışı bırakılan Yalçın Kayhan’ın akibeti, Stonimir Stoilov’un futbolcu ile yapacağı son bir görüşmede belli olacak. Bulgar teknik direktörün bu görüşmenin ardından Yalçın ile ilgili kararını vermesi bekleniyor. Yalçın’ın yarınki maçta kadroda olması beklenmiyor.

Hazırlıklar tamamlandı

Göztepe, zorlu maç öncesi hazırlıklarını Adnan Süvari Tesisleri’nde gerçekleşen antrenman ile tamamladı. Son idmanın, ilk bölümünde ısınmanın ardından pas çalışması yapan sarı kırmızılılar, ikinci bölümde ise dar alanda oyun gerçekleştirdi. Teknik direktör Stonimir Stoilov’un oyun planını sert pres ve kapılan toplarda yapılacak ani ataklar üzerine kurduğu öğrenildi. 

Sadece Bodrumspor taraftarı olacak

Göztepe, Bodrum FK karşısında taraftar desteğinden mahrum kalacak. Konuk ekip taraftarı ise belirlenen kontenjan dahilinde müsabakayı takip edebilecek. Göztepe sezonun ilk 3 maçında da sahadan beraberlikle ayrılırken Bodrumspor ise Süper Lig'deki ilk sezonunda ilk galibiyetini geçen hafta Tümosan Konyaspor'u 3-1 yenerek aldı.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ