Yiğit SÜTCÜ- TFF 2'nci Lig ekiplerinden Bucaspor 1928, geçtiğimiz hafta teknik direktörlük görevine sözleşmesi sona eren Cüneyt Dumlupınar'ın yerine altyapı antrenörü Engin Dursun getirmişti. Engin Dursun, 19 yaş altı takımında başarılı bir grafik çizse de, profesyonel statüde ilk defa antrenörlük yapacaktı. Ancak sabah saatlerinde yaşanan bir gelişme, taraftarları şoke etti. Genç teknik adam, sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile Bucaspor’dan ayrıldığını açıkladı.

Bir hafta süren anlaşma

Bir hafta önce göreve getirilen Engin Dursun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Bu kulüpte geçirdiğim her an benim için büyük bir gurur oldu. Bucaspor'da geçirdiğim her gün benim için bir öğrenme ve gelişme fırsatıydı. Gelecekteki yolculuğumda burada elde ettiğim her şeyi daima kalbimde taşıyacağım" ifadelerini kullandı.

Genç teknik direktör, futbolculuk kariyerinde İzmirspor, Çamdibi, Yeşilova Esnafspor, Altınordu ve Altay kulüplerinde oynamıştı.

İz Gazete yazmıştı

Geçtiğimiz hafta göreve getirilen Engin Dursun haberi İz Gazete’de yer almıştı. ”Bucaspor 1928 kumar mı oynuyor?” başlığı ile yayınlanan haberimizde, Dursun’un hiç profesyonel statüde takım yönetmediği belirtilmiş, ve Bucaspor yönetiminin aldığı kararın riskli olduğunun altı çizilmişti.

İlginç teknik direktör hamlesi: Bucaspor 1928, kumar mı oynuyor? İlginç teknik direktör hamlesi: Bucaspor 1928, kumar mı oynuyor?

Takımın teknik direktörü yok

Geçtiğimiz sezonu play off maçlarında elenerek kapatan ve bu sezon da TFF 2. Lig’de mücadele edecek Bucaspor 1928, teknik direktör arayışına başladı. Sezonun başlamasına 2 hafta gibi kısa bir süre kalmasına rağmen teknik direktörü bulunmayan sarı lacivertlilerde, takımın başında sportif direktör Nihat Yılmaz’ın olacağı öğrenildi.

Takım kampa da teknik direktörsüz gitmişti

Bucaspor 1928, transfer yasağı sebebiyle yeni oyuncu transfer edemiyor. Ekonomik problemlerle birlikte bir teknik direktörle de anlaşamayan sarı lacivertliler, geçtiğimiz günlerde genç oyuncularla Isparta’ya kampa gitmişti. Isparta’da çalışmalarını tamamlayan takımın başında sportif direktör Nihat Yılmaz bulunmuştu.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ