Torbalı siyasetinde hareketli dakikalar yaşanıyor. İlçenin AKP kanadında yer alan iki önemli isim arasında soğuk rüzgarlar esti. Eski AKP Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın ile AKP Torbalı Belediye Başkan adayı Özgür Erman Çağlar, sosyal medya üzerinden birbirine girdi. Taraflar birbirlerine ağır itham ve suçlamalarda bulundu.

Onurunu savunmayan şerefinden yoksundur

Resmi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan eski AKP Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, "Kifayetsiz bir gazeteci müsveddesi, hakkımda sürdürdüğü sistematik saldırılarına bir yenisini daha eklemiş. Esasen bu tescilli ve sicilli müsveddeye cevap vermeye bile değmez. Bunu çok iyi bildiğim için bugüne kadar hakkımda yaptığı tüm karalama haberlere gülüp geçtim, ne kendisini ne de hezeyanlarını muhatap almadım. Bu müsveddeye, bunun önündeki ve arkasındakilere ilk ve son kez cevap vereceğim.
Dar-i fanide hukuka ve halkımıza, dar-i bekada ise Rabbime verilemeyecek tek bir hesabım yoktur. Hakkımda asılsız ve alçakça iddialar ortaya atanlar, bilsinler ki bunun bedelini en ağır şekilde ödeyecekler. Pazartesi itibariyle suç duyurularımı yapıyorum, tüm hukuki süreçleri başlatıyorum. Hiçbir saldırıyı karşılıksız bırakmayacağım. Bu iftiraların arkasında kimlerin olduğunu çok iyi biliyorum. Size sesleniyorum, dublör kullanmayın, korkak olmayın, saklandığınız yerlerden çıkın! Torbalı'da tutunamayan, yaşadığı ilçenin sokaklarında başı dik gezinemeyen bir adama tutup İzmir'de makam verdiniz. Bu adam, 'cambaza bak' oyunuyla deveyi hamuduyla götüren haramzadedir.

İş takipçiliği bunda, çantacılık bunda, görev yaptığı makamı kötüye kullanarak her türlü dolandırıcılığı yapmak yine bunda. Bu adam ve arkasındaki hamisi, şahsıma karşı sürdürdükleri siyasi ayak oyunlarına devam ediyor, makam mevki hesaplarıyla bu alçak iftiraları dublörler vasıtasıyla yayıyorlar. Bana ne kardeşim, Hastane'ye bu haramzadenin hemşehrisi Şeref Dokçu'yu Başhekim yapacaksanız yapın, bana ne! İsterseniz direkt o haramzadeyi yapın, bana ne!

Mevcut Başhekim Miraç Çavdar'ı istifaya zorlamak için yaptığınız onlarca haberin sonunda, şimdi bana saldırıyorsunuz. Neden, çünkü iki gün önce partimin daveti üzerine Ankara'da 23. Kuruluş Yıl Dönümü kutlamasına katıldım ve oradan fotoğraf paylaştım. Basından arkadaşlar da aldı bunu haber yaptı, etekleriniz tutuştu.

Ya siz ne kadar korkaksınız!

Ama Hodri meydan!

Yaptığınız her alçaklığın hesabını hukuk önünde tek tek soracağım, hiçbiriniz benden kaçamayacaksınız. Sizden korkan sizin gibi olsun! Yolundan dönen namerttir, onurunu savunmayan şerefinden yoksundur! Bu savaşta asla geri adım atmayacağım. Karşınızdayım ve mücadeleye hazırım. Hodri Meydan!" ifadelerini kullandı. 

Ateş olsan cürüm kadar yer yakarsın

AKP Torbalı Belediye Başkan adayı Özgür Erman Çağlar da resmi sosyal medya hesabından paylaştığı bir yazıyla Selman Günaydın'a yanıt verdi. Çağlar, "Kendince adamlık ve duruştan bahsedenlere sözüm şudur ki adamolmayana düşman bile olmam ben. Kendince yargı dağıtıp kendini bir şey zanneden zat,kendini fazla büyütme, Ateş olsan cürüm kadar yer yakarsın. Bu saatten sonra azdan az çoktan çok gider hodri meydan! Millete adamlık dersi vermek için önce adam olacaksın.İmalı mesaj verip,itibar kazanıp parti içine fitne sokup sonra da insanları töhmet altında bırakma dönemi bitmiştir. Suskunluğumuzu acziyet olarak düşünenler kendini bulunmaz hint kumaşı olarak görmesinler." şeklinde konuştu.

Eski AKP Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, ofisinde alem yaptığı ve dansöz oynattığı fotoğraflarının medyaya yansıması sonucu görevinden alınmıştı

Kaynak: Haber Merkezi