Eylül Sansür- UEFA Uluslar Ligi’nde müsabakalar kaldığı yerden devam ediyor. Liglerimizde oynanan son maçların ardından, milli araya gidildi ve sporcular milli takım kampına katıldı. İtalyan çalıştırıcı Montella liderliğinde hazırlıklarını tamamlayan A Milli Takım, Uluslar Ligi, B Ligi 4. Grup müsabakaları kapsamında Karadağ ile karşılaşacak. Türkiye, B Ligi müsabakalarını 1’inci sırada tamamladığı takdirde, A Ligi’ne terfi etmeye hak kazanacak. Kerem Aktürkoğlu’nun etkileyici performansıyla İzlanda’yı mağlup ederek yeniden form yakalamaya başlayan A Milliler, Karadağ’ı Samsun’da konuk edecek. Peki, Türkiye – Karadağ maçı ne zaman? Türkiye – Karadağ maçı hangi kanalda?

Maç saat kaçta, hangi kanalda?

Müsabaka, Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda, bu akşam (11 Ekim) oynanacak. Karşılaşmanın ilk düdüğü TSİ 21.45’te çalacak. Şifresiz olarak yayınlanacak olan maç TV8 ve Exxen ekranlarından naklen futbolseverlerle buluşacak.

Takımların muhtemel 11’leri

Teknik adam Vincenzo Montella’nın son maçlardaki kadro rotasyonu göz önünde bulundurulduğunda, kırmızı-beyazlıların şu kadroya sahaya çıkması bekleniyor:

TÜRKİYE: Uğurcan, Mert, Merih, Abdülkerim, Ferdi, Orkun, Hakan, Yunus, Arda, Kerem, Barış Alper

Karadağ, son maçlarında dinamik bir form ortaya koyan futbolcularını ilk 11’de tercih ettiğinde ise, şu 11 ortaya çıkıyor:

KARADAĞ: Mijatovic, Marusic, Rubezic, Sipcic, Vukcevic, Brnovic, Jovovic, Camaj, Jovetic, Krstovic, Mugosa

Müsabakaya dair detaylar

Türkiye karşısında sahaya çıkacak olan Karadağ, son maçlarında formsuz bir görüntü ortaya koyuyor. Uluslar Ligi’nde henüz puanla tanışamayan Karadağ, söz konusu grupta son sırada bulunuyor.

Öte yandan, Avrupa Kupası’ndaki formunu yeniden yakalamaya başlayan Türkiye A Milli Futbol Takımı, oynadığı 2 zorlu maçtan 4 puan almayı bildi. Ayrıca; Kerem Aktürkoğlu, Orkun Kökçü, Ferdi Kadıoğlu ve Hakan Çalhanoğlu gibi formda isimler, rakip takımlar için tehlike yaratıyor.

Maçın hakemleri

Oynanacak müsabakayı İtalya Futbol Federasyonu'ndan Daniel Chiffi yönetecek. Alessio Berti ve Luigi Rossi ise Chiffi'nin yardımcılığını üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi konumuna ise Matteo Marchetti atandı.

Muhabir: EYLÜL SANSÜR