Türkiye, İstanbul'da yaşanan vahşi cinayetleri konuşuyor. Fatih'te 19 yaşındaki Semih Çelik'in, Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'in vahşice katletmesi ülkede büyük tepkiye neden oldu.

Tepkiler sırasında sosyal medyaya ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun geçmiş zamanlarda bir sergi için verdiği pozlar da gündeme geldi.

Sosyal medyada hızla yayılan pozlar üzerine Kaygılaroğlu bir açıklama yaptı.

Nevşin Mengü'nün YouTube yayınına katılan Kaygılaroğlu, serginin kendisine ait olmadığını ve o dönemdeki kız arkadaşının ilk kişisel sergisi olduğunu söyledi. Tepkilerin kadın cinayetlerine varacağını öngöremediğini belirten ünlü oyuncu, bir akıl tutulması yaşadığını ve toplumun yaralarını ne kadar tetikleyeceğini öngöremediğini belirtti.

Ayşenur'un ve İkbal'in ailesinden ve Tüm Türkiye'den özür dilediğini belirten Kaygılaroğlu, "Semih Çelik adlı caninin yaptığı bu eylemin sonucunda bu işin öznelerinden biri haline gelmiş olmak beni çok üzdü." ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncu sözlerine şöyle devam etti: Eğer bunların bitmesi ben ve benim gibi üçüncü şahısların toplumdan men edilmesi bir daha göz önüne çıkmamasıysa ben bunu seve seve can-ı gönülden kabul ederim.

Bir daha sahneye çıkmak televizyona çıkmak zorunda değilim, başka bir iş yaparım. Ben kendi can güvenliğimden de üçüncü bir şahıs olarak, hedef gösterildiğim için endişe eder haldeyim.

Suçlu cadı avı yapılan hedef gösterilen bir durumdan bahsediyoruz. Ben parmağıma oje sürmüşüm, etek giymişim, rol icabı başka erkekle öpüşmüşüm, bir yerde yer almışım.

Bunların hiçbirisi suç değil, beni suçlu yapmaz. İnsanlar istedikleri gibi yaşayabilir, bir kişiye verdiğim zarar yok konu bununla alakalı.

Yani sizin beğendiğiniz toplumun istediği şekilde var olmuyor diye insanlar kötü olmazlar."

Kaynak: HABER MERKEZİ