Şarkıcı Nihat Doğan iki yıl önce İranlı hayranı Arezoo Gharlar ile sessiz sedasız nikah masasına oturmuştu. Arezoo Gharlar adını daha sonra Arzu Doğan olarak değiştirmişti.
Ağustos ayında nikah masasına oturan çift kısa bir süre sonra oğulları Badıkan'ı kucaklarına alarak anne-baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Bir buçuk yaşında çocukları olan çiftin mutluluğu kısa sürdü.

Arzu Doğan açıkladı: İhanet etti

Nihat Doğan ile Arzu Doğan evliliklerinde sorunlar yaşadıkları ve boşanma kararı aldıkları iddiasıyla gündeme geldi. Nihat Doğan konuyla ilgili sessizliğini korurken ilk açıklama ise Arzu Doğan’dan geldi.
Boşanacakları yönündeki iddialara sosyal medya hesabından yanıt veren Arzu Doğan;

"Merhaba arkadaşlar, takipçilerimden bugün çıktı haber hakkında mesajlar geliyor, evet doğru biz Nihat Doğan ile boşanıyoruz ve nedeni hakkında açıklama tercih etmiyorum, aramızdaki hikaye sonlandı herkesin yolu açık olsun"

diyerek iddiaları doğruladı ve boşanma nedenini paylaşmamıştı.

Doğan: Birçok kadınla ilişkisi var

Instagram hesabından yeni bir paylaşımda bulunan Arzu Doğan, boşanma nedenini takipçileriyle paylaştı. Nihat Doğan’ın birçok kadınla ilişkisi olduğunu iddia eden Arzu Doğan, ihanet yüzünden boşanma kararı aldığını belirtti:


"Evet arkadaşlar ayrılma sebebimiz budur. 4 yıl bir ilişkimiz oldu. 2 yıl sevgiliydik, aile kurmayı istedik. Nihat doğan hep çocuk istedi sonra evlenmeye karar aldık. Evlendikten sonra çok şeyler ortaya çıkmaya başladı ve her şey ters olmaya başladı. Yuva kurmak için sürekli kendimi kandırıyordum ama bir süre sonra çok şeylerden şüphelenmeye başladım. Eşimin telefonunu alıp araştırmaya başladım. Hiç beklemediğim şeyler gördüm. Birçok kadınla ilişkisi var. Ve bu ilişkiyi sonlandırma karar aldım."

Editör: Esra Seyirden