Yiğit SÜTCÜ-İlk maçında Çeşme Belediyespor’u 1-0 mağlup etmeyi başaran İzmirspor, ilk iç saha maçında Torbalıspor’u konuk etti. Maç başladığı gibi 0-0 sona erdi. Bu sonuçla iki takım da ilk beraberliğini almış oldu. Yeşilyurt sahasında oynanan müsabakada iki takımın da temkinli oyunu dikkat çekti.  

Ahmet Saray yönetiminde sahaya çıkan lacivert beyazlıların 11’i, Şener Özcan, Muhammed Can, Umut Kaya, Yağız Efe Zeybek, Atakan Doğanay, Vedat Çıkın, Onurcan Küçük, Aytaç Deniz, Fatih Safran, Murat Erdemir ve Batuhan Dinçer Yokuş isimlerinden oluştu. İlk maçını kaybeden Torbalıspor ise maça Murat Günal, Mehmet Enes Öztürk, İbrahim Tokay, Tugay Kırcalı, Yunus Toplu, Osman Tukul, Ersin Aslantoğ, Hasan Aykılıç, Muhannet Kaan Dönmezer, Umut Aslan ve Kemal Akbaba 11’i ile çıktı.

İlk yarı sesiz geçti

Karabağlar Yeşilyurt sahasında oynanan müsabakada ilk yarıda gol sesi çıkmadı. Ev sahibi İzmirspor zaman zaman etkili akınlar yapmasına rağmen, istenilen gol pozisyonlarını yakalayamadı. Torbalıspor ise zorlu deplasmanda kontrollü bir oyunu tercih ederek, savunma yönü le ön plana çıktı.

Yeşilyurt’ta puanları paylaştılar

İzmir’in 2 önemli temsilcisinin karşı karşıya geldiği müsabaka, başladığı gibi 0-0 sona erdi. Bu sonuçla iki takım da ilk beraberliğini almış oldu. Bu sonuçla İzmirspor 4 puanda kalırken, konuk Torbalıspor ilk puanını almış oldu. İzmirspor haftaya Bucak Oğuzhan deplasmanına gidecek. Torbalıspor ise, Çeşme Belediyespor, evinde ağırlayacak.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ