Manisa Büyükşehir Belediye Meclisinin Mayıs Ayı Olağan Toplantısı’nda, aylık 500 TL gibi düşük bir ücretle Manisa Futbol Kulübü’ne tahsis edilen spor tesislerinin işletme devrinin iptaline oy birliği ile karar verildi.

Gelişme üzerine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, sosyal medya hesabından sporseverlere müjde verdi. Özel bir şirket olan Manisa Futbol Kulübünün belediyenin tesisini 4 yıldır sadece 500 liraya kiraladığının altını çizen Başkan Zeyrek, Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nin fotoğrafını paylaşarak “Artık spor tesislerimiz sadece Manisalıların” dedi.

Başkan Zeyrek’in açıklaması şu şekilde:

“Özel bir şirket olan Manisa Futbol Kulübü, fotoğraflardaki belediyemizin tesisini 4 yıldır ayda sadece 500 TL'ye kiralamıştı.
Bugüne kadar.
Artık spor tesislerimiz sadece Manisalıların.”

Zeyrek'ten esprili gönderme

Başkan Ferdi Zeyrek X hesabından bir anket açarak esprili bir gönderme yaptı. Zeyrek ankette “Manisa’da 500 TL’ye ne alabilirsiniz?” diye sormuştu.

Anketin yanıtları arasında “2 porsiyon köfte” , “1 kilo karışık kuru yemiş” ve “Belediye spor tesisleri” bulunuyor. Zeyrek’in paylaşımı kısa sürede çok fazla etkileşim almıştı. 

Editör: Esra Seyirden