Süper Lig’in 37. haftasında Fenerbahçe, Galatasaray'a konuk oldu. Sarı-lacivertliler, karşılaşmayı Çağlar Söyüncü'nün golüyle 1-0 kazanarak puanını 96'ya yükseltti.  
Maçın ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Rams Park’a geldi. Koç, soyunma odasına takımın yanına gitti. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yöneticiler ve futbolcular Rams Park çimlerinde galibiyeti kutladı. Stadyum yönetimi, tezahüratlar üzerine boş stadyumda müzik sesini açtı.
Bazı Galatasaraylı idareciler sahaya girdi. İki taraf arasında gerginlik çıktı. Polis güçleri olaya müdahale etti. Kısa bir sürenin ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yöneticiler ve futbolcular içeriye girdi. Gerginlik de sona erdi.

Galatasaraylı yönetici ile gerginlik

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan ile gerginlik yaşadığı ortaya çıktı. Sarı Lacivertliler'in Başkanı yaşanan olaylar sırasında Yazgan'a "Buradan çıkmazsan dayak yiyeceksin" dediği öğrenildi. 
O sırada Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un kendi yönetici Selahattin Baki'ye de tepki gösterdiği ve sakinleştirmek için yakasına yapıştığı da dikkatlerden kaçmadı. 

Editör: Esra Seyirden