Yiğit SÜTCÜ- TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Altay, geçtiğimiz hafta Mustafa Denizli Alsancak Stadyumu’nda konuk ettiği Fethiyespor karşısında iyi mücadele etse de son dakika golüne engel olamayarak sahadan 1 puanla ayrılmak durumunda kalmıştı. Siyah beyazlılarda 3 puan hasreti bu maçın ardından 3 haftaya çıkmış oldu. 

Bir haftada 3 maç 

Oynanan 5 haftanın ardından 5 puan ile 12. Sırada yer alan Altay’ı zorlu bir hafta bekliyor. Siyah beyazlılar ilk olarak zorlu Petrolspor deplasmanına gidecek. Batman seyahatinin ardından Karaman FK Türkiye Kupası maçı için yeniden İzmir’e dönecek siyah beyazlıları hemen bir yolculuk daha bekliyor. Altay, bu defa da İskenderun müsabakası için Mersin’e yola çıkacak. 

Maliyetleri düşündürüyor

Bir hafta içerisinde yapılacak bu uzun seyahatlerin maliyetleri Altay yönetimini kara kara düşündürüyor. Yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle günlük masrafları karşılamakta zorlanan siyah beyazlı yönetimin, deplasman maliyetlerini karşılamak için farklı formüller üretmek için yoğun çaba harcadığı öğrenildi.

Oyunculara ödeme yapılmıyor 

Öte yandan, Altay’da bir kriz de oyuncular arasında yaşanıyor. Önceki dönemdeki borçlar nedeniyle transfer yasağı bulunan siyah-beyazlı ekip, mevcut kadrosunu eski tecrübeli futbolcularla ve genç takımlardan gelen oyunculardan oluşturuyor. Ancak, bazı futbolcuların kulüpten ödeme alamadıkları için mutsuz oldukları belirtiliyor.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ