Şirketten yapılan açıklamaya göre, bu yıl Türkiye'de gerçekleşen Prime Day boyunca, Türkiye'deki Prime üyeleri rekor sayıda sipariş verdi. Aynı zamanda Amazon kampanyada günlük site ziyaret sayısında da rekor kırarak tarihindeki en yüksek ziyaretçi sayısına ulaştı.

Türkiye’nin, Prime İndirim Avcıları aracılığıyla seçtiği, çok talep gören ürünlerde indirimlerin sunulduğu Prime Day süresince Amazon Türkiye'de en fazla elektronik, bilgisayar, moda, kitap ve kişisel bakım kategorilerinde satış yapılırken Prime üyelerinin en çok ilgi gösterdiği ürünler arasında ise mobil telefonlar, mutfak aletleri ve tüketim malzemeleri yer aldı.

En yüksek talep gören markalar arasında ise Apple, Samsung, Philips, Stanley, MSI, Karaca ve Lego gibi yerel ve global markalar yer aldı.

Prime, tüm dünyada 200 milyonu aşkın üyesine alışveriş ve eğlencenin iyisini sunuyor. Amazon Türkiye'de bu hizmet içerisinde herhangi bir sepet tutarı gözetmeksizin aynı gün, ertesi gün ve iki günde gönderim seçenekleriyle hızlı ve bedava teslimat bulunuyor.

Aynı zamanda, her gün popüler markaların ürünlerinde geçerli özel fırsatlara erişim, Prime Day boyunca üyelere özel indirim ve fırsatlardan faydalanma, Prime Video ile aralarında Amazon Originals içeriklerin de bulunduğu ödüllü film ve dizilere, Prime Gaming ile ise ücretsiz oyunlara ve oyun içi içeriklere sınırsız erişime, herkes ayda sadece tüm vergiler dahil 39 lira karşılığında sahip olabiliyor.

Kaynak: AA