Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek Turgutlu’da muhtarlar ve oda başkanlarıyla bir araya geldi. Buluşmada, toplantıya katılan muhtarlar ile oda başkanlarının sorunları ve talepleri dinlendi. Orta Park’ta düzenlenen muhtarlar buluşmasına Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, CHP Turgutlu İlçe Başkanı Hasan Ayma, Turgutlu Belediyesi meclis üyeleri, daire müdürleri, mahalle muhtarları ve oda başkanları katıldı.

Hiçbir yurttaşımızı mağdur etmeyeceğiz

Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı veren Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Halkımız, bu seçimlerde de bizi yetkilendirdi. Büyükşehir Belediyesi’nde Ferdi Başkanımızı, Turgutlu’da beni tekrar belediye başkanı seçti. Meclisimizde de yeterli çoğunluğu verdi. Artık temel sorunlarımızı gidermek için bir bahanemiz kalmadı. Artık gece gündüz çalışarak, Turgutlu’nun sorunlarını en hızlı şekilde gidereceğiz. Bize inanan, bize güvenen hiçbir yurttaşımızı mahcup ve mağdur etmeyeceğiz. Ülkemizin ekonomik darboğaza rağmen biz, durmadan, yorulmadan, bahane üretmeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Bu emaneti baş tacı yapacağız

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, “Siz bulunduğunuz mahallenin, köyün temsilcilerisiniz. Burada sorunları net bir şekilde bize aktarmalısınız ki biz sorunları hep birlikte, elbirliğiyle çözelim. Biz, 31 Mart’ta bir başarı elde ettik, halkın teveccühünü kazandık ve çok ciddi bir oyla kazandık. Ama bu oylar emanet olarak, hizmet edilsin diye verildi. Biz bu emaneti baş tacı yapacağız ve Manisa Büyükşehir Belediyesinin her bir kuruşuna sahip çıkacağız. Bizden önceki yönetimin Manisa’ya hizmetleri olmuştur. Manisa’da taş üstüne kim taş koyduysa Allah ondan bin defa razı olsun. Bizden önceki yönetimin bir yoğurt yiyiş şekli vardı. Bizim yoğurt yiyiş şeklimiz onlardan biraz farklı ve geçtiğimiz 3 buçuk ayda da bunu icraat olarak da halkımıza sunmaya çalıştık” dedi

Sorunları çözeceğiz

CHP Turgutlu İlçe Başkanı Hasan Ayma ise, “Turgutlu hepimizin. 15 yıl Milliyetçi Hareket Partisi ondan önce de AK Parti süreci vardı. Ancak Turgutlu’nun temel sorunları, bir türlü çözülemedi. Belediye Başkanlarımız, bu sorunları çözmek için ellerinden gelen gayreti gösterecekler. Bugünden yarına olmayacak biliyoruz ama görev süreleri içinde Turgutlu’muzu hak ettiği seviyeye çıkaracaklarına inanıyorum” diye konuştu.

Esnafları ziyaret ettiler

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek ve beraberindeki heyet toplantının ardından esnaf ziyaretinde bulundu.

Turgutlulu esnafları ziyaret eden Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek esnaflara hayırlı işler ve bol kazançlar temennisinde bulundu. Vatandaşlarla ve esnafla sohbet edip, halkın taleplerini dinleyen her iki başkan da hem ilçe ve hem de büyükşehir belediyesi olarak birlik ve dayanışma içinde halka hizmete devam edileceğinin mesajını verdi.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Söz verdiğimiz gibi her zaman halkımızla olacağız... Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Ferdi Zeyrek, CHP Turgutlu İlçe Başkanımız Hasan Ayma ve meclis üyelerimiz ile birlikte hemşehrilerimizle buluşmanın, dertlerine derman olmanın ve muhabbetimizi paylaşmanın mutluluğunu yaşadık. Tuttuğumuz elleri bir daha bırakmamak üzere hep birlikte, daha güzel yarınlar için çalışmaya devam edeceğiz. Tüm esnafımıza ve hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: Bülten