Bayraklı'da yaşayan yatalak hasta, yaşlı veya engelli vatandaşlar için evde doktor ziyareti, küçük bakım-onarım, tadilat işlerini yapan Bayraklı Belediyesi, bu kapsamda kişisel bakım ve evde kuaför hizmetleri vermeye başladı. Başkan Önal’ın seçim vaatleri arasında yer alan evde bakım hizmetleri kapsamındaki çalışmalar vatandaşlarda da memnuniyet yarattı. Son olarak Çay ve Fuat Edip Baksı mahallelerinde vatandaşları evlerinde ziyaret ederek talep ve önerilerini dinleyen Başkan Önal, imkanlar dahilinde ilçe sakinlerinin her zaman yanında olacaklarının sözünü verdi. Ziyaretlerden duydukları mutluluğu ifade eden aileler de Başkan Önal’a desteklerinden ve hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. İzmirli ünlü kuaför Önder Kaya’nın da sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında destek verdiği evde bakımda kuaför ve kişisel bakım hizmetlerinin süreceği belirtildi.

Kuaför hizmeti de sunulacak

Bayraklı’da her kesime en iyi belediye hizmetlerini sunmak için çalıştıklarını belirten Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, "Engelli, yatalak hasta ve yaşlılarımız için evde bakım hizmetlerimiz kapsamında kişisel bakım ve kuaför hizmetini başlattık. Bayraklı’da ihtiyaç sahibi tüm vatandaşlarımızın yanında olacağımızın sözünü vermiştik. Bu kapsamda ekiplerimiz, gelen talepleri değerlendirerek evde kuaför hizmeti sunacak. Hangi konuda sıkıntı yaşanıyorsa, imkanlarımız dahilinde o konular değerlendirilerek çözüme kavuşturulacak. İlçe sakinlerimizin rahatı, konforu, huzuru ve mutluluğu bizim mutluluğumuzdur" dedi.

Evde bakım hizmeti nasıl alınır?

 Evde bakım hizmetlerinden, günlük yaşam faaliyetlerini tek başına sürdüremeyen hasta, yaşlı veya engelli vatandaşlar faydalanabiliyor. Kuaförlük hizmetleri için 477 20 00 / dahili 2809 - 2810 telefon numarasından, evde doktor ziyareti ve küçük tamirat, tadilat, temizlik gibi diğer hizmetler için ise randevu ve detaylı bilgiye 477 20 00 telefon numarasından ulaşılabiliyor.

Kaynak: Bülten