Türkiye, 19 gündür kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeninin bulunmasıyla büyük bir üzüntü yaşadı. Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta Kur'ân kursundan dönerken kaybolan Narin Güran'ın cesedi, evinin 1.5 kilometre uzağındaki derede, bir çuvalın içinde bulundu.

Bir şey gördüm söyleyemiyorum demişti

Narin’in cansız bedeninin bulunduğu gün canlı yayında ağlayan TV100 muhabiri Canan Altıntaş, "Benim de bir çocuğum var ve bir saat bile ulaşamadığımda ne kadar endişelendiğimi anlayabilirim. Narin'in sesini duyurmak istediğini bilmiyorum. İyi haberler vermeyi umuyordum, ama olayın sonrasında mı bırakıldığını, buna dair bilgim yok. Sabah haberi duyduğumda şoka girdim. Narin'in yaşamadığını hissetmiştim. Bir şey gördüm ama detay veremiyorum çünkü bu soruşturmaya zarar verebilir. O köydeki herkesle tanıştım ve söylediklerim soruşturmayı etkileyebilir" demişti.

Ne gördüğünü günler sonra açıkladı

Bugün Diyarbakır'dan yayına bağlanan Altıntaş, Narin'in bulunmasından bir gün önce köydeki bazı kadınların kapı önünde Yasin okuduğunu belirtti. Altıntaş, "Yasin genellikle ölüler için okunur" açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haber merkezi