Yiğit SÜTCÜ- Süper Lig’in ilk haftasında Gaziantep Futbol Kulübü’ne evinde 1-0 mağlup olarak 2024-2025 sezonuna kötü bir başlangıç yapan Bodrum Futbol Kulübü, bu akşam deplasmanda Eyüpspor ile mücadele edecek.

Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak olan karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetecek. Bodrum FK’da sakatlığı bulunan Tunahan bu maçta oynayamayacak.

Maçlar Denizli’de mi oynanacak?

İlk hafta Gaziantep’i konuk eden Bodrumspor’un iç saha maçlarını Denizli’de oynamak istediği yönünde haberler çıkmış, bu durum taraftarın endişelenmesine neden olmuştu. Kulüp yönetimi böyle bir talepleri olmadığını ve tüm iç saha maçlarını Bodrum İlçe Stadı’nda oynayacaklarını belirtti. Sezon öncesi kombine bilet alan yeşil beyazlı taraftarlar da bu haber üzerine derin bir nefes almış oldu.

Oyun düzenimizi koruyacağız

Zorlu bir deplasman maçına çıkacaklarını belirten Sipay Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, maç ile ilgili açıklamasında, "Bizim iyi bir oyun düzenimiz var. Bunu en iyi şekilde sahaya yansıtmaya çalışacağız. Ligdeki ikinci sınavımızı başarılı bir şekilde vermek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Ücretsiz bilet uygulaması başlıyor

Eyüpspor, bu maça özel olarak ücretsiz bir bilet uygulamasını hayata geçirme kararı aldı. Buna göre İstanbul temsilcisi, Bodrum FK ile oynanacak olan iç saha maçının kadın ve çocuklara ücretsiz olacağını duyurdu. Eyüpspor, Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda Alanyaspor ile karşı karşıya gelmişti. Mücadele 1-1 eşitlikle sona ermişti. Eyüpspor'da teknik Direktör Arda Turan, geçen hafta Alanyaspor maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle kulübede olmayacak.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ