Sabiha Gökçen Havalimanı'nı işleten Havaalanı İşletme ve Havacılık Endüstrileri A.Ş (HEAŞ) beklenen olumsuz meteorolojik koşullarla ilgili açıklama yaptı. Sosyal medya hesabındaki duyuruya göre Cuma günü 15.00'e kadar olan uçuşların yüzde 5'inin iptal edileceği belirtildi. Açıklama şöyle:

“Sabiha Gökçen Havalimanı'nda beklenen olumsuz meteorolojik koşullar nedeniyle; MADKOM kararı ile 26.07.2024 tarihinde saat 15:00’e kadar olan uçuşların %5’i iptal edilecektir. Tüm yolcuların uçuşları ile ilgili son durumu, ilgili havayolunun internet siteleri ve çağrı merkezlerinden takip etmesi tavsiye edilmektedir”

İstanbul ve çevresinde beklenen kuvvetli yağışla ilgili Meteoroloji Genel Müdürlüğü, AKOM ve İstanbul Valiliği uyarılar yayınlamıştı. Aralıklarla etkili olması beklenen kuvvetli yağışın 25 Temmuz'u 26 Temmuz'a bağlayan gece yarısı 00.00'da başlaması ve yarın öğleden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı iptal edilen uçuş bilgisi

Havalimanı işletmesinden yapılan açıklamada uçuşların yüzde 5’inin iptal edileceği duyuruldu. Aşağıda yer alan bağlantıdan uçağınızın iptal edilip edilmediğini öğrenebilirsiniz.

Sorgulamak için tıklayın

Kaynak: ANKA