29 Ağustos Perşembe günü saat 18:00’de düzenlenecek olan Çiftçi Mitingine, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel'de katılarak çiftçilerin sorunları gündeme getirilecek.

CHP'den Manisa'da çiftçi mitingi: Üreticilerin sesini duyuracağız

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa’nın Turgutlu ilçesinde “Üreticinin sesini duyuyor, duyuruyoruz” sloganıyla Çiftçi mitingi düzenleyecek. 29 Ağustos Perşembe günü Manisa'nın Turgutlu ilçesinde gerçekleştirilecek olan mitingde Özel ve çiftçiler ile bir araya gelecek. Miting Perşembe günü saat 18:00'da Turgutlu Koza Pazaryeri'nde gerçekleştirilecek. Düzenlenen mitigde çiftçilerin sorunları gündeme taşınacak.

Çifçi mitingi ile ilgili sosyal medya hesabından duyuru paylaşan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ise şu sözleri aktardı: "Üreticilerin sesini duyuyoruz, duyuruyoruz. Manisa'nın Gururu, Türkiye'nin Umudu, Genel Başkanımız Özgür ÖZEL'in katılımıyla Manisa-Turgutlu Koza Pazar Yerinde düzenlenecek Çiftçi Mitingine tüm halkımız davetlidir. 29 Ağustos 2024 Perşembe Saat: 18:00 Manisa - Turgutlu Koza Pazaryeri"

Tüm Manisalıları davet ediyoruz

Tüm Manisalıları gerçekleşecek mitinge davet eden CHP Manisa İzmir İl Başkanı İlksen Özalper şu ifadelerli kullandı:

“Türkiye’nin en verimli topraklarında, Gediz Ovası’nda mitingimizi düzenliyoruz. Çiftçilerimizin yaşadığı sıkıntıları biliyoruz. Manisamızın öz evladı, Türkiye’nin umudu Genel Başkanımız sayın Özgür Özel, Turgutlumuzdan çiftçilerimizin sorunlarını ve taleplerini tüm Türkiye’ye duyuracak. ‘Geçim yoksa seçim var’ demek için tüm Manisalıları mitingimize davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Manisaguncelll

Muhabir: Eylül Sansür