CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan, AKP İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı’nın sosyal medya üzerinden paylaştığı sözlere yanıt verdi.

X hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Bursalı, “İzmir’in her bir metrekaresinde 25 yılın köhnemiş siyasetinden izler dururken, iş yapmasını beklediğimiz bir zamanda sadece polemik üreten Belediye Başkanı kendi sorumsuzluğunu yine bir polemikle örtme derdine düşmüş. Körfezdeki kötü kokunun seviyesi her geçen gün artıyor, farkında mısınız?” sözlerini İzmir Büyükşehir Başkanı Cemil Tugay’a yöneltmişti.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak Bursalı’nın paylaştığı gönderiyi yanıtlayan Arslan ise, şu ifadeleri kullandı:

“Adalet, ekonomi, sağlık, eğitim, tarım ve çevre gibi her alanda 22 yılda ülkemizi; onarılması çok zor krizlere sokan, 31 Mart’ın mağlup cephesi kendi hatalarına bir kez bile bakmadan her fırsatta, İzmir Büyükşehir Belediyemizi hedef alıyorlar. Siz önce beslenme çantası boş olan ve yetersiz beslenen milyonlarca öğrencimizin, barınamayan üniversite öğrencilerimizin, tasarruf adı altında vatandaşın sırtına bindirilen vergi yükü ile yoksullaşan milyonların, açlığa mahkum edilen emeklinin sorunlarını çözün. AKP’nin köhne zihniyeti ile ülkemizi içine sıkıştırdığı bu dar boğazda, geçinemeyen milyonlarca vatandaşımız her şeyin farkında. AKP’li siyasiler önce 22 yıldır kendi ağızlarından çıkan, “çürük”, “terörist”, “çapulcu” gibi seviyesiz pek çok hakaretin hesabını versinler, sonra bize seviyeden bahsetsinler.”

Muhabir: Eylül Sansür